Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan: "Nu cred că mai este cazul"

 Raiciu Adriana
.

Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan. Duminică seară, Laurențiu Reghecampf a fost invitatul lui Denise Rifai și a dat răspuns celor 40 de întrebări. Printre subiectele abordate, prezentatoarea a adus-o în discuție și pe Anamaria Prodan, fosta lui parteneră de viață. Iată ce a spus antrenorul despre aceasta, dar și ce are de gând să facă cu tatuajul cu numele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După un mariaj de mai bine de 13 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure, iar detalii neștiute au ieșit la iveală despre relația lor. Însă, antrenorul de fotbal se pare că este mai fericit ca niciodată, întrucât trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Caciuc și a devenit tată pentru a treia oară.

reghe-tatuajreghe-tatuaj

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Reghecampf a vorbit deschis despre divorțul de Anamaria Prodan, dar a precizat și ce are de gând să facă cu tatuajul pe care îl are cu fosta parteneră. Iată declarațiile antrenorului de fotbal.

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut:'Bine ai venit…'

Citește și: Corina Caciuc a născut.Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului

Citește și: Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA:’Mr Pink începu să-l certe…’

Citește și: Cristian Mungiu, despre R.M.N., cel mai complex film al său, lansat acum la Cannes: „Corectitudinea politică nu face decât să-ți atragă atenția că ai de suferit

Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan

În cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, Reghecampf a răspuns celor 40 de întrebări și a făcut publice detalii neștiute despre viața sa. Printre altele, la un moment dat, acesta a fost întrebat dacă și-a scos tatuajul cu numele Anamariei Prodan, cel pe care îl are pe mână.

Antrenorul de fotbal a răspuns că nu s-a interesat până acum la nicio clinică pentru a șterge tatuajele, ba chiar mai mult, are de gând să-și mai facă unul pentru fiul său cel mic.

„Nu, nu am șters niciun tatuaj.Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste.

În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată tatuajele rămân”, i-a spus Laurențiu Reghecampf lui Denise Rifai, la „40 de întrebări”.

Ce l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze de Anamaria Prodan

În continuare, Reghecampf a mai fost întrebat și de episodul cu fosta lui soție și Dan Alexa. Spre surprinderea tuturor, antrenorul a spus că ar fi trebuit să divorțeze imediat după situația respectivă, întrucât crede că a fost mai mult decât o relație de prietenie între cei doi.

„Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică.

Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți.Nu am putut să-i spun lui Bebe.

Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

sursă foto- Facebook, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton