Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan: "Nu face decât să-și batjocorească propriul copil"

 Oana Pantazi
.

După ce a redus pensia alimentară a fiului lor la suma de 2000 de euro, instanța a încuviințat ca Laurențiu Reghecampf să fie executat silit pentru suma de 24.000 de euro, retroactiv. Iată ce spune Anamaria Prodan!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf urmează să fie executat silit pentru plata pensiei alimentare pe care i-o datorează fiului său, iar suma se ridică la 24.000 de euro, care vor fi plătiți retroactiv. Pe 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghe împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea. Astfel, judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească 2000 de euro lunar. Această sumă reprezintă pensia alimentară pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan.

anamaria-prodan-40-2anamaria-prodan-40-2

Laurențiu Reghecampf, executat silit pentru plata pensiei alimentare a lui Bebeto

După ce, într-o primă fază, instanța a decis ca Reghe să plătească o treime din veniturile lunare drept pensie alimentară, ulterior antrenorul a făcut apel, iar instanța a redus suma la doar 2000 de euro lunar. Astăzi însă, instanța a luat decizia ca Laurențiu Reghecampf să fie executat silit. Drept urmare, antrenorul va trebui să plătească 24.000 de euro retroactiv, notează click.ro.

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare’

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Citește și: Cine este George Steven, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu. Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Ce au spus băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană despre căsătoria mamei lor: „Chiar i-am întrebat ce părere ar avea. Au zis că…’

Admite cererea formulată de către BEJ NAGLICI MIHAI SERBAN, de încuviinţare a executării silite privind pe creditoarea REGHECAMPF ANAMARIA – IONELA şi pe debitorul REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN. Încuviinţează executarea silită, în toate modalităţile de executare prevăzute de lege, a titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 9788/15.06.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 5703/94/2022, în vederea realizării drepturilor creditorului, pentru recuperarea creanţei rezultând din titlul executoriu, inclusiv a cheltuielilor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 363/2022. Fără cale de atac', se arată în decizia instanței judecătorești, publicată pe portaljust.ro. 

Anamaria Prodan: „El nu a achitat nimic în doi ani de zile”

La scurt timp după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf urmează să fie executat silit, Anamaria Prodan a comentat decizia instanței, subliniind faptul că fostul ei soț nu a achitat nimic timp de doi ani de zile.

Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț! 

Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22 de mii. 

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!

Anamaria Prodan și nici  familia eu nu au cerut pensie alimentară și nici program de vizitare. Dimpotrivă, Anamaria Prodan a cerut tatălui Laurențiu Reghecampf să-și viziteze non stop copilul, dacă vrea și dacă poate. Dacă nu vrea și nu poate, nu ne interesează, să fie la el acolo!probabil că o să-l ajutam noi când va ajunge pe străzi!', a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click.ro.

Anamaria Prodan, mesaj acid pentru soțul ei

Recent, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care antrenorul a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare.

În decizia pronunțată vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghe. Astfel, oamenii legii au înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor, cu suma fixă de doar 2000 euro lunar. Atât va plăti Laurențiu Reghecampf ca pensie alimentară pentru fiul lui și al Anamariei Prodan.

Ba mai mult, conform judecătorilor, Anamaria Prodan e acum obligată să-i plătească lui Reghe și cheltuielile cu avocatul. În total, acestea trec de 9000 lei.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate’, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Acum, Laurențiu Reghecampf va fi executat silit, pentru plata sumei de 42.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton