Laurențiu Reghecampf, detalii din căsnicia cu Anamaria Prodan: "La noi în casă femeia are ultimul cuvânt"

 Pirvu Cristina
.

Laurențiu Reghecampf este rezervat în ceea ce privește viața personală. Este concentrat pe carieră, dar și pe viața frumoasă de familie. Iată că acum a făcut declarații despre cănicia cu Anamaria Prodan, după ce mulți le-au pus relația la mare încercare. 

De multe luni se zvonește că mariajul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai merge, mai ales că locuiesc departe unul de altul și se văd destul de rar. Ba chiar sexy impresara a fost acuzată de infidelitate.

Iată că toate acestea sunt numai zvonuri, iar cănicia lor merge ca pe roate. Laurențiu Reghecampf a spus că mai există momente tensioante între ei, se mai enervează, dar mereu se împacă. Mai mult decât atât, soțul a recunoscut că Anamaria are ultimul cuvânt, ea ia deciziile în casă.

„Dacă femeia, într-o familie, mama, în cazul nostru, Ana, nu este fericită, nici noi nu prea suntem, că mai ales că ea are un dar incredibil. Dacă vrea să nu fie plăcută, s-a terminat. Când mă enervează Ana, îi spun. Şi ea mai lasă de la ea. Noi luăm deciziile împreună, ne consultăm. Şi eu cred că în orice familie sănătoasă, femeia trebuie să aibă ultimul cuvânt. Iar noi avem o familie incredibilă. Cred că nu mai avem nevoie de nimic, decât de sănătate, că în rest ne descurcăm', a declarat Laurenţiu Reghecampf la Antena Stars.

Anamaria Prodan răspunde acuzațiilor legate de aventurile cu bărbații din fotbal

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a fost ținta mai multor răutăți, însă de fiecare dată trece cu capul sus peste ele. La un moment se zvonise că vedeta ar avea o relație cu Dan Alexa, însă s-a dovedit că nu este deloc așa. Anamaria Prodan locuiește acum în Dubai, acolo unde Laurențiu Reghecampf este antrenor.

Despre sexy-impresară s-a speculat că a întreținut relații intime cu mai mulți oameni din fotbal, însă Anamaria Prodan Reghecampf a negat asta și a explicat totul.

Foto: Facebook, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton