Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?: „Nu stau să întreb ce a făcut înainte”

 Borcilă Andreea
.

Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc. Antrenorul Universității Craiova este în al nouălea cer de când a devenit tată pentru a treia oară. Femeia pe care o iubește cel mai mult i-a dăruit vedetei un băiat perfect sănătos, devenind mamă pentru prima dată. Recent, Reghecampf a făcut câteva declarații referitoare la relația cu Corina Caciuc, explicând că e mai important ca între cei doi să existe compatibilitate. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. În toamna anului trecut, antrenorul Universității Craiova a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după ce se speculase că, între cei doi, lucrurile nu mai mergeau în aceeași direcție. Separarea cuplului a ținut, mult timp, prima pagină a ziarelor de scandal, ieșind fiecare în public pentru a-și spune varianta proprie a fostei sale căsnicii. 

reghecamp-3-1reghecamp-3-1

După despărțirea celebrului cuplu Reghecampf – Anamaria Prodan, fostul fotbalist și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc. Iubita lui a născut, în data de 19 mai, un băiat perfect sănătos, devenind mamă pentru prima oară, căruia i-au pus numele Liam. Reghecampf mai are doi băieți: pe Luca, din fosta căsnicie cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Jr., alias Bebeto, din mariajul cu agentul FIFA. Antrenorul și Anamaria Prodan încă sunt în plin proces de divorț, actuali soț și soție. 

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf:„O mare putere psihică'

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut:”Bine ai venit…”

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. Cum a reacționat Rey:”Să fie fericiți…”

Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc 

Tehnicianul Universității Craiova a fost invitat, duminică seară, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. Printre multe alte întrebări legate de viața privată și cea profesională, Reghecampf a vorbit deschis despre relația sa cu Corina Caciuc, iubita lui care l-a făcut tată pentru a treia oară. Vedeta a povestit că este mai important pentru el compatibilitatea din cuplu, decât ce trecut amoros are fiecare dintre ei. Mai mult, afirmațiile antrenorului au sunat mai degrabă ca o declarație de dragoste, mărturisind că-i place foarte mult de Corina.

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. Toată lumea și toți care au scris și au mers pe acel film știu exact cine a dat informația. Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte.

Trebuie să existe cumva o conexiune că altfel nu ar putea doi oameni să stea împreună. Eu sunt nebun cu curățenia, eu sunt fixist, eu am lucruri care altuia nu-i plac poate. De trecut…cum aș putea să aflu trecutul cuiva, să întreb buletinul sau bărbații din oraș. Contează să îmi placă!”, a declarat el în timpul emisiunii de la Kanal D. 

„Din toată povestea asta, Corina a ieșit cea mai șifonată', a spus Reghe în aceeași emisiune.

Corina și Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit, pentru prima oară, în Dubai, locul despre care se scrie că s-ar fi îndrăgostit. Ulterior, cei doi au fost surprinși în Grecia, alături de mai mulți prieteni, la masă. Antrenorul și iubita lui locuiesc împreună în apartamentul din Craiova, alături de copilul lor, Liam. Iubita antrenorului deține un salon de înfrumusețare, câștigându-și independent banii. 

Kamara, despre fost relație cu iubita lui Reghecampf

Artistul a povestit, acum câteva luni, că între el și iubita lui Reghecampf nu a existat o relație serioasă, ci una pasageră. Ei s-au întâlnit de câteva ori, iar ultima oară au vorbit în urmă cu un an, când Kamara nu știa că Laurențiu Reghecampf are o relație extraconjugală cu Corina Caciuc. La acea vreme, a apărut un filmuleț pe Internet, unde se observă cum Kamara îi oferă Corinei Caciuc câteva sfaturi de viață.

„Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați', a explicat el, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram, Click

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton