Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc: „Urmează. Important este să îmi termin divorțul”

 Miniosu Alexandra
.

Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații despre căsătoria cu actuala lui iubită, Corina Caciuc. Antrenorul de la Universitatea Craiova a susținut că urmează ca el și partenera lui să facă și acest pas, după ce au devenit părinții fiului lor, Liam, dar, din spusele lui, acest lucru nu se află acum pe lista de proritoți. Mai întâi, pentru el e important să-și termine divorțul de Anamaria Prodan, cel mai probabil pentru a fi „liber'. Iată declarațiile fostului fotbalist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a vorbit public despre căsătoria cu Corina Caciuc, invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Întrebat dacă se va însura din nou, acesta a spus că urmează și că rămâne de văzut. Pentru el, momentan, e important să-și finalizeze divorțul de încă soția lui, Anamaria Prodan. De asemenea, la fel de important e și fiul lui cel mic, Liam.

laurentiu-reghcampf-casatorie-6laurentiu-reghcampf-casatorie-6

Duminică seară, Laurențiu Reghecampf a apărut la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune în care a scos la iveală mai multe detalii inedite. Printre altele, el a fost întrebat dacă și-a învățat lecția în dragoste și dacă se va căsători din nou. Acesta a lăsat să se înțeleagă că el și Corina Caciuc vor face acest pas, însă nu acum.

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:”Nu cred că mai este cazul”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?:„Nu stau să întreb ce a făcut înainte'

Citește și: Show-ul „Vocea României' revine pe micul ecran.Smiley a făcut marele anunț, în direct 

Citește și: A murit mama lui Andrea Bocelli.Ce semn divin a primit Edi Aringhieri când l-a născut pe tenor

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre căsătoria cu Corina Caciuc

După ce s-a aflat despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, s-a speculat că antrenorul ar repeta același tipar, în ceea ce privește viața sentimentală. S-a spus că ar fi divorțat de prima soție, Mariana Pfeiffer, după ce impresara ar fi rămas însărcinată, iar acum ar divorța de cea din urmă după ce Corina Caciuc a rămas gravidă.

Reghe a dezmințit acum aceste zvonuri, susținând că discuțiile dintre el și Mariana Pfeiffer despre divorț au apărut înainte ca Anamaria Prodan să rămână însărcinată. De asemenea, spune el, la fel s-a întâmplat și acum. Laurențiu Reghecampf spune că a băgat actele de divorț cu o lună sau două înainte ca actuala iubită să rămână gravidă. Totodată, el a mărturisit că și-a învățat lecția în dragoste.

„Da. Dezvoltăm? Deci, de foarte multe ori, adevărul este la mijloc. Clar, informațiile care apar în presă nu sunt întotdeauna cele adevărate. Așa cum v-am spus eu de prima soție, discuțiile de divorț și ceea ce s-a întâmplat au fost mult înainte ca Ana (n.r. – Anamaria Prodan) să rămână gravidă. La fel ca și acum. Eu am băgat divorțul cred că o lună sau două înainte ca, Corina să rămână gravidă. Nu a fost nicio legătură divorțul cu faptul că a rămas gravidă. Nu.

Am băgat divorț pentru că așa a trebuit să fac în momentul respectiv. Trebuia să o fac mai devreme, dar am încercat pe undeva să găsesc o înțelegere, să mergem la notar să facem o înțelegere ca Bebe să nu sufere.

N-am ajuns la această înțelegere și de aia a trebuit să fac acest pas, dar probabil că oamenii care vin la televizor, și am văzut și eu câțiva, care discută despre anumite știri care apar prin presă, de foarte multe ori, ei discută niște lucruri care nu sunt adevărate, dar proabil că asta este menirea lor și n-am de ce să mă supăr și nici n-am de ce să comentez pentru că ei comentează niște lucruri care nu sunt adevărate. Mi-au făcut un profil care se va repeta peste… am înțeles că pe la 60 de ani o să-mi găsesc o altă femeie cu care voi avea un alt copil. Bineînțeles, exact cum am spus, nu tot ceea ce apare în presă e adevărat și da, mi-am învățat lecția în dragoste', a declarat Laurențiu Reghecampf în emisiunea lui Denise Rifai.

„Nu regret nimic'

Întrebat dacă regretă ceva, Laurențiu Reghecampf a oferit un răspuns negativ. Crede el, acesta îi e probabil destinul și așa a trebuit să fie.

„Nu. Nu regret nimic. Probabil ăsta îmi este destinul, așa a trebuit să fie. Sunt sigur că am rămas cu ceva bun din tot ceea ce mi s-a întâmplat în viață. Foarte multe lucruri am învățat. Probabil am învățat să fiu mai bun, în primul rând cu mine și cu cei din jurul meu, să fiu mult mai deschis și să iubesc mult mai mult pentru că viața este scurtă și n-avem nimic', a mai spus el.

Reghe: „Important este să îmi termin divorțul'

Întrebat dacă s-ar recăsători, Laurențiu Reghcampf a susținut că urmează. Momentan, conform spuselor lui, important e fiul lui cel mic, Liam, și ca antrenorul să-și termine divorțul.

„Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam, important este să îmi termin divorțul, important este să se termine tot scandalul care este în momentul de față și, așa cum am spus și mai devreme, din toată povestea asta cea mai șifonată a ieșit Corina', a explicat antrenorul.

Cum cucerește Laurențiu Reghecampf femeile

La întrebarea „cum cuceriți femeile?', Laurențiu Reghecampf nu a avut un răspuns clar. De fapt, consideră că femeile îl cuceresc pe el.

„Nu știu dacă trebuie să faci ceva în plus. Cred că în momentul în care există o atracție, lucrul ăsta se vede din ambele părți, adică nu cred că trebuie să fac eu ceva în plus. N-am niciun plan, n-am fost vreun mare Don Juan, adică n-am ce să explic, că nu sunt un Don Juan, nu știu ce să vă spun. Este o întrebare la care nu m-am gândit niciodată, cum cuceresc eu femeile. Cred că ele mă cuceresc pe mine', a conchis el.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton