Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală: "Am şters mail-urile"

 Dumitrache Laura
.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să divorțeze după 15 ani de căsnicie. În urmă cu câteva zile au circulat în mediul online mai multe imagini cu impresara goală, la 49 de ani. Ulterior, Anamaria a mărturisit că acele poze au fost trimise chiar de ea soțului ei. Ce spune antrenorul despre acest lucru?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRE, GRATIS, AICI!

Antrenorul de la CSU Craiova a vorbit despre pozele cu încă soția sa, Anamaria Prodan complet goală. Reghe a intrat în direct, la TV, în emisiunea unde a avut loc confruntarea cu soția sa. Fostul fotbalist a decis să lămurească situația și să spună adevărul despre imaginile cu impresara.

Anamaria-Prodan-si-Laurentiu-Reghecampf-1280×720-1Anamaria-Prodan-si-Laurentiu-Reghecampf-1280×720-1

Anamaria Prodan a rămas șocată după ce a aflat că mai multe poze cu ea goală circulă în mediul online. Vedeta TV a specificat că niciodată nu au existat imagini cu ea dezbrăcată, iar singurul care avea aceste fotografii era soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită'

Citește și: Anamaria Prodan și Reghe s-au certat în direct la TV:„Cine mă cunoaște…'

Citește și: Cine este soția lui Dumitru Dragomir, femeia pe spune că nu a înșelat-o niciodată:„Este o sfântă'

Citește și: Cum își câștigă Oana Radu banii, în pandemie:„Mă trezesc la 5 dimineața'

Laurențiu Reghecampf: „Am încurajat-o pe Anamaria să depună plângere”

Anamaria Prodan a declarat că pozele cu ea goală care au devenit publice pe Internet i le-a trimis lui Reghe. Recent, antrenorul a confirmat la televiziunea pe care o deține impresara că i-a trimis pozele pe mail, dar el le-a șters imediat. Mai mult, Reghecampf a spus că a îndemnat-o pe mama copilului său să meargă la Poliție și să depună plângere.

„V-am spus şi vreau doar să ascultaţi două secunde. Pozele de care discutaţi dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. În următoarea secundă am şters mail-urile. Se poate vedea în secunda doi, iar eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere pentru a afla cine a primit şi de ce a primit aceste poze. Nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut în acest demers', a spus în direct Reghe, potrivit Libertatea.ro.

Anamaria Prodan a aflat cine a distribuit imaginile cu ea goală

Celebra impresară a declarat că deja a aflat cine a publicat toate imaginile cu ea dezbrăcată, subliniind că autoritățile de vor ocupa de această situație. Anamaria Prodan a amenințat că acea persoană va plăti pentru ce a făcut.

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris.Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt', a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Când vor divorța Anamaria Prodan și Reghecampf

Divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan e departe de sfârșit. Antrenorul a vorbit pentru prima dată la TV despre separarea de celebra impresară. Între cei doi a avut loc o confruntare incendiară, iar subiectul principal a fost fiul lor, Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul de la CSU Craiova i-a transmis un mesaj soției sale, anunțând-o că pe 7 februarie 2022 va avea loc prin înfățișare de divorț. De asemenea, Reghe i-a spus Anamariei Prodan că nu dorește să se vorbească public despre viața sa privată. „Nu am interzis nimănui să îmi pronunţe numele. Sunt pe aproape toate posturile de sport. A doua problemă pe care aţi discutat-o. Copilul meu… Cine mă cunoaşte, niciodată nu am vorbit public despre problemele private.Toată viaţa mea o să îi port respect Anamariei Prodan', a spus Reghe.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton