Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML, după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul s-a ales cu mai multe răni

 Oana Pantazi
.

După scandalul produs în plină stradă cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML, pentru a-și scoate certificat medico-legal. Dacă soția lui a ieșit de acolo cu piciorul în ghips și mâna imobilizată, și antrenorul avea câteva răni la față.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce, cu o zi în urmă, soția lui a urmat același traseu, marți dimineață Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML pentru a-și scoate certificat medico-legal, în urma bătăii cu Anamaria Prodan, petrecută, cu patru zile în urmă, în plină stradă. Antrenorul avea și el urme vizibile ale conflictului pe față.

anamaria-si-reghe-bataie-2anamaria-si-reghe-bataie-2

Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML după bătaia cu Anamaria Prodan

La patru zile de la scandalul monstru petrecut în plină stradă, Laurențiu Reghecampf a mers și el la INML, pentru a-și scoate certificat medico-legal în urma altercației cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au luat la bătaie, vineri seară în stradă, ambii ajungând ulterior la secţia de poliţie. După conflict, atât impresara, cât și antrenorul au obţinut ordine de protecţie din partea autorităţilor.

Citește și: Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc.Suma e impresionantă

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf:'Sper ca oamenii tăi preferați să nu se…'

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:'Ne ameninţa cu moartea pe toţi'

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:'Ne ameninţa cu moartea pe toţi'

Azi dimineață, Laurențiu Reghecampf a mers la INML pentru a-și scoate certificatul medico-legal, după ce în urma altercației cu soția lui s-a ales cu ochiul vânăt și cu mai multe răni la față, notează romaniatv.net. De altfel, vânătaia de la ochiul antrenorului era foarte vizibilă și în fotografiile făcute la botezul fiului său, care a a avut loc duminică.

Mâine, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt așteptați la judecătorie pentru prelungirea ordinelor de protecție.

Anamaria Prodan a ajuns la spital după bătaia cu Laurențiu Reghecampf

În cursul zilei de vineri, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut parte de un scandal uriaș. În plin proces de divorț, cei doi au recurs la violență fizică, iar imaginile cu bătaia acestora au făcut înconjurul internetului. În secvențele publicate în presă, filmate cu telefonul mobil, se poate observa cum cei doi își împart pumni și palme. Întregul episod a avut loc în fața vilei de la Snagov, acolo unde aceștia au locuit împreună pe parcursul relației.

În urma acestui eveniment, cei doi foști parteneri s-au prezentat la secția de poliție de la Snagov, acolo unde s-au acuzat reciproc de lovire.

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după bătaia de la Snagov. După scandalul de vineri, ambii protagoniști au rămas cu urme ale violenței fizice. Se pare că starea impresarei de fotbal s-a agravat după conflict și a avut nevoie de atenția medicilor. Ulterior, impresara a fost surprinsă cu piciorul în ghips și cu un braț imobilizat.

Ulterior, aceasta a mers la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal. În urma bătăii de vineri, ambii protagoniști au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit unui comunicat emis de IPJ Ilfov.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton