Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mama și fratele ei, despre moartea artistei: "Nimeni nu poate să dea o explicație logică"

 Laciu Andreea
.

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi vârsta de 55 de ani. Îndrăgita artistă și-a pierdut viața într-un accident cumplit, împreună cu logodnicul ei, dar și cu bebelușul pe care cântăreața îl purta în pântece. A fost extrem de iubită de publicul din România, iar modul tragic în care s-a stins din viață a șocat și îndurerat o țară întreagă. Acum, fratele și mama artistei au decis să facă o serie de mărturisiri emoționante despre pierderea suferită cu ani în urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana-Laurenția Stoica s-a născut în data de 10 octombrie 1967, iar astăzi ar fi trebuit să împlinească vârsta de 55 de ani. A fost una dintre cele mai apreciate cântărețe și compozitoare de muzică pop rock din țara noastră, iar melodiile ei sunt fredonate și acum, la atâția ani de la moartea ei. Urma să devină mamă pentru prima dată și trăia cea cea mai frumoasă perioadă din viața ei, atunci când un accident rutier cumplit i-a curmat destinul.

2022-10-10-14_16_57-index.jpeg-650×3592022-10-10-14_16_57-index.jpeg-650×359

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani

Elena Stoica își amintește cu durere în suflet de fiica ei, la 16 ani de la moartea acesteia. În fiecare an, familia artistei face câte un gest frumos în amintirea acesteia. Anul acesta, la Târgoviște, va avea loc un concert dedicat Laurei Stoica.

'Știu că întotdeauna ei îi plăcea să primească felicitări. La Târgoviște va fi un concert în memoria ei. Consiliul de Cultură din oraș s-a ocupat. Monica Anghel, Adrian Enache sunt unii dintre artiștii prezenți pe scenă', a declarat Elena Stoica, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cum își alină mama Laurei Stoica dorul de fiica ei care a murit acum 16 ani: „Muzica ei nu lipsește din casă”

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au semnat astăzi actele de divorț. S-au întâlnit, din nou, la notar:„Sunt foarte…'

Citește și: Ce a făcut mama Laurei Stoica la 16 ani de la moartea artistei: „Nu i-ar fi plăcut să mă vadă că sunt la pământ'

Citește și: Fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit 6 ani. Cum au sărbătorit-o cântăreața și George Burcea, separat: „Vă iubesc”

Fratele Laurei Stoica, mărturisiri emoționante la 16 ani de la moartea ei

Unul dintre frații artistei, Alexandru, a dezvăluit că el încă nu a făcut o explicație logică pentru tragedia care i-a lovit familia cu ani în urmă. Însă, încearcă așa cum poate să meargă mai departe.

'Mama își vede de treaba ei și de viața ei încontinuare ca noi toți ceilalți. Mergem mai departe. Ce a fost nu putem comenta având în vedere că este ceva ce pe noi toți ne depășește. Nimeni nu poate să dea o explicație cel puțin logică, dacă nu altfel pentru tot ce s-a petrecut.

Nimeni nu poate explica, nu poate întoarce lucrurile. Au trecut niște ani. Acum totul decurge mai departe și nu ne putem opri pentru că s-a petrecut, ceea ce s-a petrecut. Și nici măcar nu am înțeles de ce s-a petrecut sau care a fost motivul.

'Să-l întreb pe Dumnezeu?! Sunt aspecte care ne depășesc pe noi toți. Poate să fie din fericire că s-a întâmplat așa. Nu se știe niciodată. Poate e mai bine că nu știm. Este ceva ce a fost hotărât mai sus, de altcineva superior nouă', a povestit fratele Laurei Stoica, pentru sursa citată anterior.

laura

Cum își petrecea ziua de naștere

În urmă cu 16 ani, în seara zilei de 9 martie, Laura Stoica și logodnicul ei se întorceau de la un concert. Un șofer care a adormit la volan i-a accidentat mortal pe artista însărcinată și pe Cristian Mărgescu. Laura avea doar 38 de ani la acel moment. Fratele ei își amintește cu drag de momentele în care cântăreața se distra de ziua ei, chiar și atunci când nu reușea să o petreacă alături de familie.

'Fiecare dintre noi are aniversări pe care și le amintește. Nu a reușit să își facă toate aniversările în familie sau cu familia, dar mereu și le-a făcut alături de persoane dragi… A aniversat și dacă nu a fost cu familia. Singurul lucru pe care îl putem face este să înțelegem că lucrurile au fost așa cum au fost. Nu are nimeni nicio dovadă că este din păcate, cum nici eu nu am dovadă că este din fericire, dar de ce să nu gândesc pozitiv?!

De aceea prefer să accept că ceea ce s-a petrecut a fost dincolo de înțelegerea mea și… așa a fost să fie. Ea și-a făcut misiunea pe care o avea aici și, mai departe, știe Dumnezeu', a mai spus fratele artistei.

Sursă foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton