Laura Cosoi vrea să devină mamă a patra oară: "Ni-l dorim și..."

 Raiciu Adriana
.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei fetițe superbe. Deși a adus pe lume cel de-al treilea copil în urmă cu mai puțin de un an, actrița vorbește acum despre un al patru bebeluș.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, vedeta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei fetițe superbe, Vera, Rita și Lara. În 2022, actrița a adus pe lumea cea de-e treia fetiță, iar acum, în cadrul unui interviu, a vorbit deschis și despre cel de-al patrulea copil.

laura-cosoi-6laura-cosoi-6

Este mămică a trei fete, însă Laura Cosoi a vorbit acum și despre venirea pe lume celui de-al patrulea copil. Vedeta susține că soțul ei își dorește foarte mult încă un membru în familie, iar Rita deja s-a gândit la ce sex vrea să aibă bebelușul. Iată declarațiile făcute de îndrăgita actriță!

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Laura Cosoi și soțului ei, după nașterea celei de-a treia fiice: „Sunt momente când se simte neglijat. Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri’ / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu fiica ei cea mică, Lara:„Este copilul-muzică. De la început, de când era în burtică, am simțit…. Cum a decurs botezul / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:'Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea'

Citește și: Cum poți primi 20.000 de lei de la stat pentru renovarea casei. Anunțul ministrului Mediului, Tanczos Barna, despre panouri fotovoltaice

Laura Cosoi vrea să devină mamă a patra oară

În cadrul unui interviu, Laura Cosoi a dezvăluit că i-ar plăcea să devină mamă pentru a patra oară. Fiica ei, Rita, chiar i-a precizat faptul că și-ar dori un frățior.

N-aș putea spune că nu. Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. El își dorește sigur. Rita zicea că da, dar un frățior„, a declarat Laura Cosoi, pentru WOWnews.

Cum este în rolul de mamă

Întrebată ce fel de mamă este, Laura Cosoi a mărturisit că este una blândă, însă este ajutată mult și de fiicele sale. Micuțele înțeleg din prima ceea ce mama lor încearcă să le transmită și astfel există înțelegere și pace.

Sunt blândă, nu știu dacă sunt mai blândă decât Costin, dar amândoi le punem limite. Nu zic de două ori ceva. Când nu e voie, nu negociem. Uneori nu-mi ies toate situațiile. Încerc să fiu mult mai îngăduitoare, să pun-n coș lucrurile care chiar contează, adică să nu sar cumva cu gura pe ele imediat. Doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mereu mie„, a mai spus actrița, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton