Laura Cosoi și soțul ei, despre gelozia în cuplu și viața de părinți, la VIVA! Party 2019

 Oana Popoiag
.

Este aproape un an de când Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit părinți și tot un an de când au renunțat la evenimentele mondene pentru a petrece cât mai mult timp alături de fetița lor. Cei doi au venit, însă, la VIVA! Party, unde ne-au povestit fără ocolișuri ce s-a schimbat la viața de cuplu de când sunt părinți.

În luna iunie a anului trecut, Laura Cosoi a adus-o pe lume pe Rita, un copil mult dorit, iar de atunci viața ei și a lui Cosmin Curticăpean s-a schimbat definitiv. Cei doi au luat parte la foarte puține evenimente mondene în ultimul an, pentru a putea petrece cât mai mult timp cu fiica lor, însă au reușit să ajungă la VIVA! Party.

Laura Cosoi, prima apariție la o petrecere mondenă în 2019

Laura ne-a povestit că viața de mama este „superbă și plină de însemnătate', adăugând că a găsit soluția pentru a nu neglija nici viața de cuplu. 'Noi lucrăm foarte mult și la relația noastră, tocmai de aceea am învățat să ne construim relația cât suntem și cu Rita, adică nu simțim nevoia să plecăm fără ea, pentru că noi construim în continuare când suntem și cu ea. Acesta e un secret pe care l-am descoperit și noi acum, încercăm cumva să fim toți trei tot timpul, să fim cât mai uniți', ne-a dezvăluit frumoasa blondă de 37 de ani.

Deși preferă să fie discret în general și când vine vorba de interviuri să o lase pe Laura să vorbească, Cosmin Curticăpean, căsătorit cu aceasta din 2015, ne-a vorbit despre provocările vieții de părinte. 'Cred că avem noroc și cu Rita, care este un bebeluș special, cu tot subiectivismul. E un copil care ne permite să facem aproape totul cu ea în preajmă și asta ne dă posibilitatea să mergem la întâlniri cu ea și să o luăm cu noi în deplasări, aproape peste tot. Ne permitem luxul de a lua copilul cu noi și în situații mai puțin obișnuite pentru părinții cu copii mici', a declarat tatăl Ritei.

Soțul Laurei Cosoi, despre gelozia în cuplu

L-am întrebat pe alesul Laurei dacă este gelos, având lângă el o femeie atât de frumoasă: 'Nu sunt gelos, dar așa, cât să nu sune a aroganță, o să spun că sunt gelos un pic. Se spune că doar cine nu iubește nu-i gelos, așa că măcar să construim o doză de gelozie, dacă nu-i acolo„.

La aniversarea a 20 de ani de VIVA!, Laura a ales să poarte o creație Stephan Pelger, același designer pentru care a optat și în anii precedenți la petrecerea noastră. De altfel, rochia pe care aceasta a purtat-o la petrecerea VIVA!' din 2013 este încă cerută de clientele creatorului de modă, așa cum ne-a povestit Laura.

VIVA! Party, 20 de ani

În urmă cu douăzeci de ani nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV’. Tot în urmă cu 20 de ani apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată’ din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum.

Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim de rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele’ esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora si Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton