Laura Cosoi - Secrete şi reţete

 Florentina Liutic
.

Dupa ce filmul in care a jucat a fost proiectat la Globurile de Aur, Laura o obtinut un premiu important la cel mai mare targ de carte din lume cu volumul sau de retete, Ramai la masa?'. Vedeta ne-a dezvaluit detalii de culise, dar si cele mai gustoase retete de toamna.

 

Cu ce ganduri ai plecat la Frankfurt si cum te-a surprins ceea ce s-a intamplat acolo?

Am fost extrem de fericita ca mi s-a oferit sansa de a participa la un astfel de targ. Este cel mai mare si important targ de carte din lume. Aici viseaza orice autor si editor sa ajunga, iar atmosfera este magica. Volumul Ramai la masa?' a castigat anul acesta in Yantai premiul Gourmand- Best Tv Chef Book Europe si astfel mi-am asigurat prezenta la Targul de carte de la Frankfurt. Nu am avut mari asteptari, dar probabil ca tocmai de aceea mi se intampla lucruri atat de deosebite. De data asta Gourmand mi-a oferit locul 2 Best of The Best Television Europe pentru volumul Ramai la masa?'. Practic, jurnalul meu culinar este pe locul doi, fiind preferat dintre toate cartile participante la aceasta categorie in cei 20 de ani de existanta a premiilor Gourmand!

 

Care a fost cel mai frumos compliment pe care l-ai primit dupa demonstratia live ?

„Laura, trebuie sa faci asta! „. Mi-au spus ca sunt talentata si ca show-ul de cooking a fost unul deosebit, cu umor si preparate deosebite. Nu am avut mari asteptari, dar Red Carpet in my Kitchen a fost super apreciat!

 

Te vezi intr-o zi renuntand la meseria care te-a facut celebra, aceea de actrita, pentru o cariera in gastronomie?

Pentru mine este un hobby si va ramane asa. Ma bucur ca volumul Ramai la masa?' este recunoscut la nivel international si intentionez sa dezvolt aceasta latura, dar actoria este meseria mea de baza, asta fac de 12 ani. Stiai ca lung metrajul Cel Ales' a fost proiectat la Golden Globes? Daca ne luam dupa premiile pe care le-a obtinut filmul ar fi bine sa nu renunt la actorie, nu ? (rade)

 

Se spune ca atunci cand un hobby devine job scade pasiunea. Tu mai gatesti fara motiv, mai apuci sa faci asta? 

Nu gatesc la fel de des ca inainte, dar este bine si asa. Cand am timp liber gatesc pentru prieteni,  bem un pahar de vin si stam la povesti interminabile!

 

Ce ai gatit cel mai recent pentru sotul tau, pentru o cina in doi?

Peste la cuptor.

 

Ce reteta ne recomanzi pentru toamna?

Salata de sparanghel crud cu parmezan, muguri de pin, ulei de masline si zeama de lamaie . Delicios!!! Sau ciocanele de pui cu bere neagra si stafide puse la cuptor 30 de minute si gata masa!

 

Pentru ca o alta mare pasiune a ta sunt calatoriile, daca ar fi sa faci un top 3 al oraselor din toata lumea in care se mananca cel mai bine care ar fi acelea?

Tel Aviv, Bangkok si oriunde in Italia.

 

Oana Popoiag, Foto: Facebook

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton