Laura Cosoi e în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19

 Lupescu Anca
.

Durere mare în familia Laurei Cosoi. Tatăl vedei s-a infectat cu COVID-19 și a decedat astăzi. Anunțul a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca fiind unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

'Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei', cum se numea întrecerea școlară înainte de 90.

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

Laura Cosoi a vorbit în câteva rânduri despre tatăl ei, spunând că este un om normal, cu o viață normală. Actrița a spus că Marius Cosoi este profesor de sport și președintele clubului de baschet feminim Național Iași.

'Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită', scria Luara Cosoi despre tatăl ei.

IMG_5582IMG_5582

Laura Cosoi era foarte atașată de tatăl ei, având o relație apropiată cu familia sa. Din păcate, Marius Cosoi nu a avut ocazia să petreacă prea mult timp cu nepoata sa, a doua fetiță pe care actrița a adus-o pe lume de curând.

'Azi, tăticul meu iubit și bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…', a fost mesajul scris de Laura Cosoi în mediul online.

Laura Cosoi, despre tatăl ei: „Mi-am amintiti cu drag când tata era instructorul meu'

Într-o postare pe blogul ei din urmă cu mai mulți ani, Laura Cosoi povestea despre vremurile în care tatăl ei o învața să înoate.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare’? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic’

„Am invatat sa inot cand eram foarte mica, de la tatal meu si pentru ca m-a vizitat la Bucuresti, impreuna cu fratele meu Andrei, am tras o fuga la piscină. Nu pot sa descriu in cuvinte bucuria cu care am inotat alaturi de el. Mi-am amintit cu drag de momentele cand tata era instructorul meu, ma certa si ma asista cu multa atentie. Acum atentia lui este orientata spre Andrei, care are 10 ani, si ma amuza ca desi anii trec sunt lucruri care nu se schimba niciodata.
Clipele petrecute impreuna la piscina vor ramane pentru totdeauna in sufletul meu', a scris actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton