Laura Andreșan a născut în mare secret. Grasul XXL e tată de fetiță

 Stamen Diana
.

Laura Andreșan a născut în mare secret o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta și Grasul XXL au devenit părinți pentru prima dată, iar fericirea este imensă în familia lor. Laura Andreșan a adus pe lume primul copil, în mare secret.

Laura Andreșan a născut în urmă cu o săptămână o fetiță perfect sănătoasă, potrivit spynews.ro. Vedeta a anunțat chiar târziu că este însărcinată și este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei privată. Deocamdată, Laura Andreșan și Grasul XXL nu au postat nicio fotografie cu noul membru al familiei.

„Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a spus Grasu XXL înainte ca Laura Andreșan să nască.

Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste cu discreție.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton