Larry King, confirmat cu COVID-19! Legendarul om de televiziune se află în spital de mai bine de o săptămână

 Oana Pantazi
.

Celebrul om televiziune Larry King, în vârstă de 87 de ani, a fost confirmat cu COVID-19 și se află internat în spital de mai bine de o săptămână, au anunțat surse apropiate familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larry King, cel mai popular moderator de televiziune din america, are COVID-19 și se află internat în spital de mai de o săptămână. Anunțul a fost făcut sâmbătă de CNN, canalul de televiziune american unde King a lucrat timp de 25 de ani, relatează Agerpres.

Larry King, infectat cu COVID-19 la 87 de ani

Surse apropiate familiei au confimat vestea, susținând că moderatorul de televiziune se luptă cu boala de pe patul de spital. Larry King a fost internat cu COVID-19 la Cedars Sinai Medical Center.

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion', a declarat sursa, citată de ABC News.

În vârstă de 87 de ani, celebrul om de televiziune american suferă de diabet de tip 2, iar de-a lungul timpului s-a confruntat cu numeroase probleme medicale, printre care mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă.

Larry King este internat de mai bine de o săptămână la Centrul Medical Cedars-Sinai, iar cei trei fii ai săi nu au fost lăsați să-l viziteze, din cauza protocoalelor în vigoare, potrivit CNN

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se infectează cu COVID-19 toți membrii unei familii, dacă unul este bolnav. Explicația medicilor

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită. Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Citește și: Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, mai îndrăgostit ca niciodată! Paparazzii i-au surprins sărutându-se pasional

Cine este Larry King

Faimos pentru ochelarii săi cu rame groase, cravatele multicolore, nelipsitele bretele și mâneci suflecate, Larry King a făcut istorie în televiziune de-a lungul anilor. Acum în vârstă de 87 de ani, Larry King a fost timp de 25 de ani gazda emisiunii „Larry King Live' la CNN, unde a avut invitați  candidați la alegerile prezidențiale, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți. King din activitate în 2010, după ce a realizat peste 6.000 de ediții ale show-ului. nu a putut sta însă prea mult departe de camerele de luat vederi. În 2012, a devenit gazda emisiunii „Larry King Now', care se difuza de trei ori pe săptămână la Ora TV, un canal digital on-demand pe care l-a fondat împreună cu mogulul mexican în domeniul telecomunicațiilor Carlos Slim.

În 2017, Larry King a dezvăluit că a avut cancer la plămâni și a fost operat. În 1987, el a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual. În 2019 i-au fost puse niște stenturi și tot în 2019 a suferit și un atac cerebral. Acum, Larry King a fost internat pentru COVID 19 și, din cauza comorbidităților și a vârstei înaintate, viața lui e în pericol.

Larry King a trecut prim momente dramatice din nou anul trecut, când doi dintre copiii săi au murit la interval de o lună. Fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august. 

Numeroasele probleme de sănătate l-au făcut pe Larry King să înființeze o fundație care îi poartă numele și care îi ajută pe cei care nu au asigurare medicală. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton