Larisa Udilă și-a botezat fiul. Nicole Cherry i-a fost nașă: „A ieșit mai frumos decat mi-am imaginat vreodată!”

 Borcilă Andreea
.

Larisa Udilă și-a botezat fiul. Recent, a fost mare eveniment în familia fostei concurente de la Bravo, ai stil!. Influencerița a avut parte de momente emoționante, însă a reușit repede să treacă peste, mai ales că cei dragi i-au fost alături la botezul lui Milan Alexandru. Nașii au fost chiar Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și-a botezat fiul, pe Milan Alexandru, joi, 11 august 2022. Ea și soțul său, Alexandru Ogică, au avut parte de momente de neuitat. Au trecut însă repede peste emoții și au ales să se distreze, pe cinste, alături de cei dragi: familie, prieteni și colegi de breaslă.

larisa-udila-15larisa-udila-15

Nașii de botez au fost chiar Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa. Atât ei, cât și invitații, dar și Larisa Udilă au publicat o serie de story-uri și de imagini pe rețelele sociale, ținându-i la curent pe fani cu ultimele vești de la marele eveniment.

Citește și: Cum s-au cunoscut Larisa Udilă și soțul ei și cine a făcut primul pas:„Ne știam din clasa a II-a'

Citește și: Larisa Udilă și soțul ei au COVID-19, a doua oară:”Tremur din toate încheieturile…”

Citește și: George Buhnici a avut un alt derapaj șocant, la adresa fetițelor de 13 ani, în trecut:„Nu e pedofilie'. Reacția lui Mircea Badea

Citește și: Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion.Schimbare totală de look, la 7 ani de la divorț

Larisa Udilă și-a botezat fiul. Nicole Cherry i-a fost nașă

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică, sunt împreună de șapte ani, însă s-au căsătorit pe data de 23 iunie 2021. La scurt timp, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a adus pe lume un băiețel, după 40 de săptămâni de sarcină. A întâmpinat mai multe probleme în sarcină, însă totul s-a terminat cu bine. Recent, cuplul și-a botezat copilul, pe Milan Alexandru.

La marele eveniment, au participat mai mulți apropiați, printre care hairstylistul vedetelor, Bassam Dabbas, cântăreții Luis Gabriel și Adi Cristescu, dar și Sensy, fostă concurentă la Bravo, ai stil Celebrities 2. Nașii de botez au fost chiar Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa. Artista a cântat totodată la botezul lui Milan. Atât nașa, cât și fina au purtat ținute care le-au scos în evidență calitățile, dar și trupul bine tonifiat. În timp ce Larisa Udilă a optat pentru două rochii albe, Nicole Cherry a ales ca prima piesă vestimentară să fie de culoare albastru deschis, iar cea de-a doua să fie neagră, cu accesorii. Pe parcursul petrecerii, cu toții au dansat, au cântat și au creat amintiri de neuitat. Mai mult, au postat o serie de fotografii și story-uri pe rețelele sociale.

Larisa Udilă, probleme în sarcină

Pe vremea când era gravidă, influencerița a primit câteva vești neplăcute, care s-au dovedit a fi false, în cele din urmă.

Pe mine una m-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie. Există un lichid în ceafă, foarte important pentru bebeluși atunci când faci morfologia.

Mi-a spus (medicul) că există un risc foarte mare de sindrom down. Medicul mi-a spus că nu vrea să mă mintă și că trebuie să-mi fac analizele mai departe.

Am ieșit din cabinet. Eram singură. Mergeam pe hol spre Ogi al meu și am bufnit într-un plâns și am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea. A fost foarte rău. Am făcut toate analizele necesare, a povestit Larisa Udilă, anul trecut.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton