Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală: "Credeam că e sfârșitul Pământului"

 Dumitrache Laura
.

Larisa Udilă a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu câteva luni. Frumoasa brunetă a adus pe lume un băiețel minunat, dar puțină lume știe că vedeta a trecut prin momente cumplite. Recent, Larisa a dezvăluit că s-a confruntat cu depresie postnatală. Modelul a scăpat abia după două luni, având zile în care plângea ore în șir.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și logodnicul ei au devenit părinți pentru prima oară, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Venirea pe lume a băiețelului lor le-a schimbat complet viața. Larisa Udilă a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă, la scurt timp după naștere.

Larisa Udila depresieLarisa Udila depresie

Imediat după ce l-a adus pe lume pe Milan, Larisa Udilă a avut parte de o perioadă cumplită, confruntându-se cu depresia postanatală. Vedeta a povestit momentele grele prin care a trecut, subliniind că i-a fost foarte greu să treacă peste asta.

Citește și: Însărcinată, Larisa Udilă a povestit plâgând despre suferința cauzată de COVID-19:'Am burta ciuruită de injecții'

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată:”Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era actor. Andreea Marin:„A devenit înger, la 34 de ani'

Citește și: Rică Răducanu, din nou la spital. Diagnosticul primit din partea medicilor:„Boala este într-o fază avansată'

Larisa Udilă: „E periculoasă rău despresia asta postnatală”

Fosta concurentă a emisiunii Bravo, ai Stil! a devenit mămică în urmă cu câteva luni, iar viața ei s-a schimbat radical. Invitată în emisiunea Teo Show, Larisa Udilă a mărturisit că a avut depresie postanatală la scurt timp după ce a născut. Modelul a avut zile în care plângea foarte mult și nu înțelegea ce se întâmplă cu ea. Mai mult, Larisa a declarat că nu îi plăcea cum arată, luând în greutate 30 de kilograme în perioda sarcinii. Din fericire, vedeta a reușit să depășească depresia severă cu ajutorul familiei sale.

„E periculoasă rău despresia asta postnatală, nimeni nu se întreabă de unde vine.Dacă nu ai susținere de la cei din jur(…) Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu. Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul Pământului.”, a povestit Larisa Udilă, potrivit Wowbiz.ro.

Cât timp s-a confruntat Larisa cu depresia postnatală

Vedeta a declarat că i-a fost foarte greu să se ocupe de bebeluș în acele momente, mai ales că era foarte agitată. Larisa Udilă a povestit că timp de aproape două luni, a trecut printr-o perioadă cumplită care îi provoca crize de nervi și plâns.

A ținut cam o lună și jumătate, dacă nu chiar două. În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng.Plângeam câteva ore, dar fără oprire.Mă suna soacră-mea, mă suna mama. Aveam pur și simplu criza asta de plâns. În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat., a mai spus vedeta tv.

Larisa Udilă mai vrea un copil

Larisa Udilă a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din emisiunea prezentată de Ilinca Vandici. După ce a apărut la televizor, aceasta a început să fie urmărită de mii de oameni pe rețelele de socializare și mereu a fost deschisă în fața acestora cu tot ce se întâmpla nou în viața sa.

Una dintre cele mai mari dorinățe ale acesteia a fost să-și întemeieze o familie cu Alexandru Ogică, cel cu care este împreunp de 7 ani. Întrebată de fani dacă în viitor și-ar mai dori un băiețel sau o fetiță, Larisa a spus că mai vrea tot un băiețel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton