Larisa, primele declarații după divorțul de Alin Oprea: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață”

 Lupescu Anca
.

Larisa și Alin Oprea au divorțat astăzi, după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au ajuns în fața notarului, iar femeia a venit însoțită de cei doi copii. Au semnat actele extrem de rapid și și-au văzut fiecare de treabă. Larisa însă suferă o dezamăgire enormă, după ce în presă au apărut imagini cu soțul ei și o femeie misterioasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

'Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață', a declarat Larisa pentru Click.ro.

Divorțul era programat la ora 14.00, însă Alin Oprea a fost cel care a întârziat, astfel că programarea a fost mutată.

Cei doi au divorțat la un notar din București. Au ajuns separat în fața notarului, iar Larisa a venit cu cei doi copii. În interior au stat în camere separate, fiecare dintre copii a vorbit cu Alin în prezența avocatului și notarului, apoi cei doi foști soți și-au tranșat averea adunată.

Larisa a rămas cu copiii în imobilul pe care l-au împărțit până acum.

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru aceeași sursă.

Alin Oprea nu a vrut să facă prea multe comentarii

„Aștept să treacă postul Sfintei Mării și voi vorbi atunci”, a spus el zilele trecute.

Cei doi copii ai lui Alin Oprea au decis să se răzbune pe tatăl lor și să-l lovească acolo unde îl doare mai tare. Melissa și Adrian nu vor să mai vorbească deloc cu tatăl lor și îl ignoră complet.

img-2img-2

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton