Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina. Aceasta s-a despărțit și de iubit: "S-a terminat și relația cu Ovidiu Mihai"

 Pirvu Cristina
.

Vești triste despre Larisa Drăgulescu. Fosta parteneră a gimnastului Marian Drăgulescu a anunțat că a pierdut cea de a treia sarcină. Din păcate, ea a dezvăluit că și relația ei s-a sfârșit. A făcut declarații dureroase despre perioada prin care trece. 

Cu puține zile în urmă s-a aflat despre cea de-a treia sarcină la Larisei Drăgulescu. Acum, fosta parteneră de viață a binecunoscutului gimnast Marian Drăgulescu a anunțat pe contul său de Facebook că a pierdut sarcina.

Acesta a anunțat, de asemenea, că s-a despărțit de iubitul ei. „Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu lună plină pe cer, am pierdut sarcina si totodata și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți ca ti-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog sa nu îmi puneți întrebări mai departe si să imi respectați intimitatea. Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată, nedorind sa las false impresii. Mulțumesc”, a scris Larisa Drăgulescu pe contul său de socializare.

Larisa Dragulescu a pierdut sarcina 1Larisa Dragulescu a pierdut sarcina 1

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton