Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat lângă cea mai importantă femeie din viața lui

 Raiciu Adriana
.

Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a șocat pe toată lumea. Apropiații, dar și fanii nu au putut crede că a avut loc o așa tragedie. Moartea artistului a fost cu atât mai tulburătoare, întrucât cu doar câteva zile înainte acesta mersese la cimitir. Însă, abia acum s-a aflat lângă cine va fi înmormântat interpretul de muzică populară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva săptămâni, Petrică Mîțu Stoian și-a pregătit mormântul și crucea și parcă presimțea faptul că o să se stingă din viață. În data de 6 noiembrie 2021, cântărețul a murit la spital.

mitu-petrica-3mitu-petrica-3

Multă lume s-a întrebat lângă cine va fi îngropat Petrică Mîțu Stoian.

Citește și: Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian.Procurorii s-au autosesizat

Citește și: Petrică Mîțu Stoian își pregătise mormântul și crucea:'Săptămâna trecută a fost la cimitir!'

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr.Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor’

Lângă cine va fi îngropat Petrică Mîțu Stoian

Cu doar câteva săptămâni înainte să moară, Petrică Mîțu Stoian își pregătise locul de veci în cimitirul Ungureni, din Craiova. Apropiații spun că parcă acesta ar fi presimțit ce se va întâmpla.

Intrepretul de muzică populară, care s-a stins din viață în data de 6 noiembrie 2021, va fi îngropat lângă impresara lui, Maria Gușman. O femeie la care a ținut foarte mult, iar moartea acesteia l-a afectat destul de tare.

Pe cavoul din marmură există câteva versuri, dar și un citat prefereat de Petrică Mîțu Stoian.

„Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare”, scrie pe piatra de cavou.

De asemenea, cântărețul și-a ales și o strofă de la Veronica Micle, niște versuri care te fac să tresari în momentul în care le citești.

„Și pulbere, țărână de tine s-a alege/ Căci asta e a lumii nestrămutată lege, /Nimicul te aduce, nimicul te reia/Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea„, este scris în partea de sus. Versurile fac parte din poezia „Și pulbere, țărână…”.

A slăbit 25 de kilograme în trei luni

Afectat de moartea impresarei lui, Petrică Mîțu Stoian spunea că a slăbit 25 de kilograme în doar trei luni. Despre Maria Gușman avea doar cuvinte de laudă și îi aprecia efortul depus pentru el și imaginea lui.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV. „Mă simt mai bine așa, mai suplu. Încap în haine în care înainte nu le mai puteam purta. Am acum 74 kg”, a spus el, recent, potrivit Click.

sursă foto- Facebook și starpopular

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton