Lady Gaga iubește din nou. A postat pe Instagram prima poză cu iubitul!

 Cica Cristina
.

Lady Gaga iubește din nou și pare să fie în culmea fericirii. A decis să nu se mai ascundă și să posteze prima fotografie pe Instagram alături de iubit.

Lady-Gaga-1Lady-Gaga-1

S-a zvonit mult timp, după apariția din pelicula A star is born', că Lady Gaga și Bradley Cooper ar avea o relație, iar despărțirea actorului de Irina Shayk a generat și mai multe semne de întrebare. Lucrurile s-au mai liniștit în această privința când excentrica artistă a spus că, de fapt, s-a dorit ca lumea să creadă că ar fi îndrăgostiți, că practic au inventat o poveste de dragoste. Incertitudinea s-a mai risipit și când au apărut imagini cu Bradley Cooper în compania actriței Ana de Armas, de care pare să îl lege ceva mai mult decât profesia.

În ceea ce o privește pe Lady Gaga, artista nu pare să fi avut prea mult noroc până acum. S-a despărțit de Taylor Kinney după 5 ani de relație, a rupt logodna cu impresarul Christian Carino și a încheiat și relaţia cu inginerul de sunet Dan Horton.

De curând, vedeta a fost surprinsă de paparazzi în compania altui bărbat, în timp ce se sărutau, scrie spynews.ro. Celebra cântăreață și-a petrecut weekend-ul alături de noul partener, într-o cabana din Miami. S-au relaxat și au fost suprinși extrem de apropiați și simţindu-se excelent unul în compania celuilalt.

„Au petrecut timp în Los Angeles și în afara orașului și stau mult timp acasă la ea. Îl ia cu ea peste tot pe unde merge și nu vor să stea separați„, au menționat diferite surse pentru presa internaţională.

Cine este noul iubit al artistei Lady Gaga

Pentru a nu mai prelungi misterul cu privire la identitatea bărbatului, Lady Gaga a postat pe Instagram o fotografie, în care apare extrem de fericită în brațele acestuia, pe un yacht din Miami. „Ne-am distrat super tare în Miami. Iubire tuturor monstruleţilor mei şi fanilor, sunteţi cei mai buni!” , a scris ea în dreptul pozei.

Presa internaţională relatează că ar fi vorba despre Michael Polansky, CEO al grupului Parker cu baza în San Francisco.

Pentru a nu mai da naștere la noi zvonuri și speculații, Lady Gaga a decis că este momentul să facă totul oficial. 

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și: Cum arăta Lady Gaga în urmă cu 10 ani, înainte de operațiile estetice. Transformarea e evidentă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton