Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere! Vedeta face declarații uimitoare: „De ce ar trebui să rămân în jur?”

 Lupescu Anca
.

Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute artiste, însă sunt puțini cei care știu că vedeta a trecut prin perioade extrem de dificile și a avut probleme de sănătate mentală. Devenită și mai celebră și îndrăgită odată cu rolul din filmul A star is Born, Lady Gaga și-a deschis sufletul în fața lumii întregi și a vorbit despre perioadele cumplite din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere

Cântăreața a povestit despre clipele grele pe care le-a traversat, însă acum se consideră o femeie fericită.

'Nu am înțeles prea bine de ce ar trebui să trăiesc sau de ce ar trebui să fiu acolo pentru familia mea. La asta mă gândeam mereu: 'De ce ar trebui să rămân în jur?”, a spus Lady Gaga.

images-3-1images-3-1

Citește și: Lady Gaga, de 6 zile la autoizolare, alături de noul iubit, de teama coronavirusului! „Încercați să nu dați virusul mai departe”

Succesul a afectat-o dur

Cântăreața a mărturisit că trecerea bruscă de la o persoană necunoscută la una iubită de întreaga lume a afectat-o dur pe la nivel mental, iar asta a făcut-o să gândească diferit și să ia în calcul varianta sinuciderii, însă a traversat perioada grea.

Citește și: Drama neștiută a lui Lady Gaga. Artista recunoaște că ia medicamente pentru schizofrenie: „Știu că am probleme mentale!”

„În loc să le arătăm compasiune celor care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, îi blamăm şi condamnăm, în schimb. Amândoi am urmat diferite drumuri în viaţă, dar am observat în acelaşi timp cum conducerea politică, finanţările, inovaţia şi actele individuale de curaj şi compasiune pot schimba lumea. Este timpul să facem la fel pentru sănătatea mintală', mai scriu cei doi.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton