La cine rămâne Maya, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, după ce s-a terminat divorțul. Tribunalul a decis!

 Oana Pantazi
.

După 7 ani de încercări repetate, iată că Antonia este în sfârșit o femeie liberă – a divorțat în sfârșit de Vincenzo Castellano! Iată ce s-a stabilit în privința custodiei fiicei lor, Maya.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce, timp de 7 ani, s-au războit prin tribunale, în încercarea de a divorța, iată că Antonia este în sfârșit o femeie liberă. Între timp, artista și-a format o altă familie, alături de Alex Velea, căruia i-a dăruit doi fii, dar a fost permanent măcinată de dorul de fiica ei, aflată în Italia.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au avut împreună o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic. În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor.

Cine a primit custodia fetiței

Iată însă că, acum, procesul s-a finalizat, iar judecătorul a luat o decizie în privința Mayei, decizie mulțumitoare pentru ambii părinți. Conform avocatului artistei, cei doi foști soți au primit custodie comună, așadar Maya va sta, pe rând, la fiecare dintre ei.

'Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.

'Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile', a declarat avocatul Antoniei.

Antonia-_i-Alex-Velea-683×1024-683×1024Antonia-_i-Alex-Velea-683×1024-683×1024

„Antonia nu este materialistă”

Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit irevocabil, în pofida faptului că au un copil împreună, și, în timp, au dus o luptă acerbă prin tribunale, Vicenzo Castellano a avut întotdeauna doar cuvinte bune de spus despre Antonia, fosta lui soție.

„Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă”, spunea Vincenzo Castellano.

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu: „Am crescut unul alături de celălalt”/ INTERVIU

Citește și: Draga Olteanu Matei și soțul ei, medicul Ion Matei, au trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste, timp de 44 de ani: „Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el”

Citește și: Veste șoc pentru Cristina Joia! Femeia care a desfigurat-o în bătăie ar putea scăpa basma curată: 'Avocatul m-a înștiințat că…'

Citește și: Fosta soție a lui Phil Collins, acuzații umilitoare în instanță, la adresa artistului: „Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste”

Citește și: Actorul Gabriel Garko, sex simbolul Italiei, recunoaște că este homosexual: „Am avut 11 ani o relaţie secretă cu un bărbat!

Alex Velea și Maya au o relație perfectă

Antonia și Alex Velea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui  2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.

Antonia a povestit pentru VIVA! că Alex Velea și fiica ei se înțeleg de minune: ‘Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton