La 85 de ani, Marina Voica a participat la o cursă de mașini: "Doamne, era să mor acolo!"

 Oana Pantazi
.

Cu un an în urmă făcea operație pe cord deschis, dar pentru Marina Voica acesta nu a fost un impediment, fiindcă reputata artistă a participat recent la o cursă de mașini! Iată ce s-a întâmplat după ce a răspuns da provocării lui Cătălin Măruță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Extrem de activă pe Facebook, cu două zile în urmă Marina Voica își invita fanii să o urmărească în timp ce urma să participe la o cursă de mașini. Cursă pe care a dus-o la bun sfârșit, chiar dacă are 85 de ani și a trecut recent printr-o operație dificilă. Ce-i drept, emoțiile au fost acolo, însă energica artistă le-a depășit cu brio.

Marina-Voica-cursa-de-masini-1Marina-Voica-cursa-de-masini-1

Marina Voica a participat la o cursă de mașini

Nu vezi zilnic o astfel de imagine! Marina Voica, la 85 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini de curse și a dovedit, încă o dată, că vârsta este doar un număr… Îmbrăcată elegant, așa cum ne-a obișnuit, în alb-negru, cu nelipsiții ochelarii de soare, artista s-a asortat perfect cu mașinuța albă de curse în care s-a urcat.

Citește și: Ce pensie are Marina Voica, după 60 de ani de carieră: „Cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc”

Citește și: Marina Voica, siluetă de invidiat la 85 de ani:„Pot să port rochiile pe care le am de acum 60 de ani

Citește și: Marina Voica, speriată de războiul dintre Rusia și Ucraina:’Poporul nu are nicio vină’

Citește și: Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț: „Să spună ea de ce a luat această decizie”

Provocarea la care a supus-o Cătălin Măruță nu a fost însă una ușoară pentru reputata solistă, chiar dacă are permis de conducere de mai bine de 70 de ani și este o fire sportivă și extrem de energică.

„Doamne, Cătălin, ce idee ai avut! Era să mor acolo! Tu te-ai suit vreodată în această mașinuță? Sunt, într-adevăr, sportivă, dar asta este o mașină groaznică. Am permis de 76 de ani. Cum să nu conduc? E un monstru, m-ați adus aici să conduc un monstru!”, a dezvăluit Marina Voica în emisiune.

Cum se simte artista la un an de la operația pe cord deschis

Anul trecut, Marina Voica a fost operată la Brașov, pe cord deschis, din cauza unei afecțiuni cardiace severe care-i punea viața în pericol. Artista locuiește de ani buni în Breaza, județul Prahova, iar în urmă cu un an a ajuns să se trateze la Brașov. Mai multe spitale din țară au refuzat-o din cauza complexității diagnosticului, dar și a vârstei înaintate.

Artista a fost supusă unei intervenții complicate în cea mai bună clinică din Brașov, de un medic care a avut curajul să opereze un pacient de 84 de ani. Vedeta a stat internată în spital o săptămână, iar apoi s-a recuperat acasă, la Breaza.

‘Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească. I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme’, a declarat interpreta Marina Voica, pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton