La 76 de ani, Cher are o relație cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani: "Dragostea nu știe matematică"

 Raiciu Adriana
.

La 76 de ani, Cher are o relație cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani. Cher iubește din nou și a confirmat relația cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani. Artista a distribuit o poză cu noul ei partener, pe contul său de Twitter, dar a scris și câteva rânduri despre noua poveste de iubire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 76 de ani, Cher are o relație cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani. Fanii au început să suspecteze că se întâmplă ceva cu cântăreața când a postat pe Twitter, pe 1 noiembrie: „O parte din viața mea este atât de uimitoare'. La scurt timp după aceea, pe 3 noiembrie, Cher a fost văzută ținându-se de mână cu Edwards. La un moment dat, producătorul muzical a fost văzut chiar sărutându-i mâna în timp ce stăteau și așteptau în mașină.

CFDA Fashion Awards, Arrivals, New York, USA – 07 Nov 2022CFDA Fashion Awards, Arrivals, New York, USA – 07 Nov 2022

Duminică seara, Cher a dus relația lor la următorul nivel, oficializând lucrurile pe rețelele sociale cu noul ei iubit. Iată ce mesaj a transmis cântăreața!

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și… / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu, noi imagini cu burtica de gravidă.Cum s-a filmat fosta asistentă TV

Citește și: Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt:„Dacă mergeam la notar…’

Citește și: Vila Mariei Andria a luat foc. De la ce a izbucnit incendiul:„M-am speriat. 10.000 de euro costă reparațiile’

La 76 de ani, Cher are o relație cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani

Cher a confirmat relația cu producătorul Alexander Edwards, după ce a postat o imagine cu actualul ei, declarând că acesta o tratează „ca pe o regină'. De asemenea, aceasta a mai mărturisit că l-a prezentat deja familiei și a transmis și un mesaj despre situația actuală: „Love doesnt know math' (dragostea nu știe matematică)', a scris aceasta.

Nu este pentru prima dată când Cher este într-o relație cu un bărbat mai tânăr. „Bărbații mai în vârstă nu au fost niciodată interesați de mine. Este o concepție greșită că am avut o mare posibilitate de alegere în ceea ce privește bărbații și că am urmărit doar bărbați foarte tineri', spunea Cher, într-un interviu mai vechi.

Cine e Alexander Edwards

Alexander Edwards este fostul partener de viață al actriței Amber Rose. Din relația cu aceasta, actualul iubit al lui Cher are un fiu de 3 ani, pe nume Slash Electric Alexander Edwards. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a devenit cunoscut în urma relației pe care a avut-o cu Rose.

În urmă cu doar câteva luni, mai exact în luna august a acestui an, mama copilului lui l-a acuzat că ar fi avut aventuri romantice cu 12 persoane. Ulterior, acesta a recunoscut, prin intermediul rețelelor de socializare că este adevărat și că a înșelat-o.

sursă foto- arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton