La 73 de ani, Mick Jagger a devenit tată pentru a 8-a oară

 Florentina Liutic
.

Legendarul artist Mick Jagger este tată pentru a 8-a oară, după ce iubita lui, dansatoarea Melanie Hamrick, a adus pe lume un băieţel.

 

„Fiul lui Mick Jagger şi al Melaniei Hamrick s-a născut la New York, iar cei doi sunt extrem de fericiţi. Mick a fost la spital în momentul naşterii. Atât mama cât şi copilul se simt bine şi cerem presei să le respecte intimitatea', a declarat purtatorul de cuvânt al starului.

 

Melanie, iubita artistului, are 29 de ani, iar acesta este primul copil al cuplului care şi-a început povestea de dragoste în 2014, dupa ce fosta iubita al lui Mick, stilista L’Wren Scott s-a sinucis.

 

Mick Jagger mai are 7 copii, cu vârste curprinse între 17 şi 46 de ani, pe care i-a avut in timpul relaţiilor sale cu 4 femei. De asemenea, artistul are 5 nepoţi, dar şi un strănepot născut în 2014 de nepoata lui, Assisi.

 

În luna mai a acestui an, colegul său din trupa Rolling Stones, Ronnie Wood, devenea tată de gemeni la vârsta de 69 de ani.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton