La 69 de ani, Tudorel Filimon e urmărit în continuare de personajul din La Bloc: "Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa!"

 Oana Pantazi
.

Tudorel Filimon a împlinit azi 69 de ani și mărturisește, cu umor, că și azi, la 15 ani de când s-a încheiat serialul La Bloc, lumea îl asociază în continuare cu simpaticul nea Popa, personaj căruia i-a dat viață cu atât talent. Actorul nu este însă deranjat de faptul că puțini știu cum se numește, de fapt, în viața reală…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tudorel Filimon a jucat în filme, seriale, nenumărate piese de teatru, dar și în reclame, însă un singur personaj s-a lipit de el ca marca de scrisoare – este vorba despre teribilul personaj nea Popa, din serialul La bloc, un sitcom care s-a bucurat de un succes enorm la începutul anilor 2000. Cea mai bună dovadă este că puțini dintre fanii săi știu care este numele real al actorului…

Tudorel-Filimon-Nea-Popa-La-Bloc-3Tudorel-Filimon-Nea-Popa-La-Bloc-3

Tudorel Filimon nu mai „scapă” de nea Popa!

La începutul anilor 2000, Tudorel Filimon îl interpreta pe nea Popa, personajul încurcă-lume din La Bloc, serial care s-a bucurat de un succes enorm. Alături de Americanu, Nelu, Costel, Lili și Bella, nea Popa stârnea hohote de râs cu aproape două decenii în urmă… Deși serialul s-a încheiat de mult, este reluat și acum, un motiv în plus ca personajele să fie cunoscute chiar și de o generație care la vremea respectivă nu era născută… Drept urmare, Tudorel Filimon este strigat și în ziua de azi nea Popa!

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022: „Am suferit din dragoste, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț, de mai multe ori: „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim'

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul Jasminei:'Pentru noi ești copilul perfect'

Citește și: De ce nu s-a mai întors Cosmin Cernat în Canada:„Degeaba voiam eu să mă întorc singur’

„Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Ba chiar am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa. Nu mă supără nimic din astea, nici nu se pune problema, fiindcă îmi arată ce influență a putut avea primul sitcom românesc.

În ultima vreme am decis să mă prezint ținând cont de acest serial. Așa că le spun celor din jur atunci când sunt întrebat despre identitatea mea că sunt nea Popa sau Tudorel Filimon pe numele de fată! Și găselnița mea prinde foarte bine, amuză pe toată lumea', a mărturisit Tudorel Filimon pentru Playtech.

Pe scenă, la o zi după ce și-a pierdut mama…

Tudorel Filimon este mereu cu zâmbetul pe buze în rolurile sale și stârnește hohote de râs cu fiecare personaj interpretat, însă viața personală a actorului nu a fost întotdeauna presărată cu bucurii. Actorul a trecut prin momente foarte grele, iar drama vieții sale este pierderea mamei. Actorul a povestit recent că a trebuit să susțină un spectacol de comedie la o zi după moartea mamei sale. I-a fost incredibil de greu, dar imposibil să-și dezamăgească fanii.

„Mama mea a murit joi, iar eu aveam spectacol vineri, sâmbătă și duminică. Sâmbătă o înmormântam și am amânat spectacolul. Am putut să le amân pe cele de sâmbătă și duminică, însă pe cel de vineri nu. M-am dus dimineața să rezolv problemele la cimitir și după m-am dus să joc comedie. Fiecare avem greutăți', a declarat Tudorel Filimon la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton