La 5 ani de la publicarea pozelor cu ea topless, Kate Middleton cere o sumă uriaşă ca despăgubire

 Florentina Liutic
.

La Nanterre a început astăzi procesul pe care Kate şi William l-au deschis împotriva revistei Closer, care în urmă cu 5 ani publica o serie de fotografii cu Ducesa de Cambridge topless.

 

În 2012, Kate şi William se bucurau de vacanţă în Franţa, cei doi tineri îndrăgostiţi fiind cazaţi în sudul ţării, în castelul d’Autet din Luberon, care era proprietatea vicontelui Linley, nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

 

Kate a fost atunci fotografiată de paparzzi revistei Closer fără sutien, iar fotografiile au făcut înconjurul lumii, fără a fi preluate însă şi în Marea Britanie. Presa din Anglia a condamnat publicarea acestor cadre, amintind de un episod dureros care a avut loc la Paris în 1997, când Lady Diana şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de maşină, care a avut loc după ce automobilul în care se afla a fost urmărit de paparazzi.

 

Astăzi, cuplul regal cere despăgubiri în valoare de 1,5 milioane de euro, Prinţul William dorindu-şi o pedeapsă exemplară pentru cei care le-au încălcat intimitatea.

 

În urmă cu 5 ani, ducii de Cambridge s-au declarat profund mâhniţi de această intruziune grotescă şi nejustificată în viaţa lor privată. Cuplul a obţinut atunci interdicţia ca fotografiile să mai fi difuzate vreodată, iar acum pretinde o despăgubire materială consistentă.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Vezi si:

 

Kate Middleton a facut parada modei la Paris. Ducesa a schimbat 5 tinute in 24 de ore

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton