La 20 de ani, Nicole Cherry își face prima intervenție estetică. Artista vrea să scape de gușă: ”Am nevoie de mai multe ședințe”

 Stamen Diana
.

La început de an, cântăreața este pusă pe schimbări mari. La 20 de ani, Nicole Cherry își face prima intervenție estetică și este mai hotărâtă ca niciodată. Artista vrea să scape de gușă și pentru asta a mers la medicul estetician.

Nicole Cherry este una dintre puținele vedete de la noi care erau 100% naturale și nu apelase la medicul estetician. Se pare că artista, la 20 de ani a luat o decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea. Nicole Cherry a decis să scape de gușă și a găsit o metodă simplă, dar și eficientă.  'Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe.', a spus Nicole Cherry.

Cântăreața a mers în cabinetul medicului estetician, unde și-a exprimat clar dorința pe care o are: aceea de a arăta mai bine. Fără să stea prea mult pe gânduri, Nicole Cherry s-a hotărât să-și facă gușa să dispară, deși dacă ar fi după noi, ea nu ar avea nevoie de nicio intervenție estetică.

Nicole Cherry și-a făcut prima intervenție estetică

Nicole Cherry și-a făcut prima intervenție estetică

FOTO: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton