Kristen Stewart și-a găsit sufletul-pereche... Din nou!

 Oana Pantazi
.

Nici nu se obișnuiseră bine fanii „Twilight” cu gândul că Kristen Stewart (26) și-a găsit fericirea alături de o femeie, după despărțirea de Robert Pattinson, că vedeta s-a și despărțit de iubita ei. Între timp, vedeta a mai avut două relații pasionale care s-au terminat brusc, dar asta nu a descurajat-o, se pare, acum ea trăind o nouă poveste de dragoste, alături de un model Victoria Secret.

 

 

 

Povestea romantică dintre vampirul Edward și ingenua Bella, din saga „Amurg”, a aprins imaginația fanilor genului de pe tot mapamondul, iar faptul că aceasta a depășit ecranul le-a adus beneficii nu doar celor doi, ci și producătorilor filmului. Din păcate, după patru ani de relație și după aventura pe care Kristen a avut-o cu un producător de la Hollywood, s-a rupt lanțul de iubire, iar faimosul cuplu și-a spus adio.

 

Kristen și Soko

După o perioadă destul de neagră în viața ei, pe strada lui Kristen a ieșit din nou soarele, dar, spre uimirea tuturor, în preferințale actriței s-a produs o schimbare sau, poate, abia atunci s-a descoperit pe sine, acceptându-și sexualitatea, cert este că noua ei dragoste a devenit o ea, nu un el… Relația ei cu Soko, o cântăreață franceză, nu a durat din păcate prea mult, la scurt timp după despărțire, actrița consolându-se, se pare, cu asistenta ei Alicia Cargile.

Kristen și Alicia Cargile

 

Ulterior, în viața lui Kristen a intrat Annie Clark, o muziciană în vârstă de 34 de ani, cunoscută și sub numele de St. Vincent, iar relația a mers atât de bine, încât actrița a decis să le-o prezinte părinților, cele două propunându-și deja să se mute împreună.

 

 

Kristen și St. Vincent

Kristen însă a surprins recent pe toată lumea, zvonurile despre cea mai recentă relație a vedetei confirmându-se. Actrița are o nouă iubită, iar fotografiile surprinse de paparazzi vorbesc de la sine. Kristen (26) și Stella Maxwell (26), model Victoria Secret, au fost surprinse plimbânduse mână în mână într-un parc de distracții din California, de unde reiese că actrița a ales să-și oficializeze relația.

 

Kristen și Stella Maxwell

 

 

 

E clar, Kristen e din nou îndrăgostită… Dar oare pentru câtă vreme?, se întreabă fanii ei, convinși că cel mai bine tot cu Robert Pattinson s-a potrivit.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Mega Agency

 

Citește și:

Kristen Stewart – Una dintre cele mai sexy aparții din ultima vreme

Kristen Stewart – Foarte îndrăgostită de… o femeie

Kristen Stewart și Robert Pattinson, cuplul cu cele mai mari încasări

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton