Kirk Douglas a murit. Legendarul actor de la Hollywood avea 103 ani

 Stamen Diana
.

S-a mai stins o stea din lumea cinematografiei. Kirk Douglas a murit miercuri la vârsta de 103 ani. Vestea tristă a fost dată chiar de fiul său, Michael Douglas.

Legendarul actor era unul dintre supraviețuitorii epocii de aur de la Hollywood. Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani, iar mai mult de jumătate din viața sa și-a dedicat-o carierei.

Anunțul trist a fost făcut de fiul său, Michael Douglas, iar mesajul a emoționat pe toți cei care l-au admirat. Kirk Douglas a fost văzut pentru ultima dată în public în aprilie anul trecut.

„Cu o uriașă tristețe, eu și frații mei anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru lume, era o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, un umanist care era dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat; dar pentru mine și pentru frații mei Joel și Peter el a fost simplu – tata, pentru Catherine – un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui – un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anne, un soț minunat', a declarat Michael Douglas. 

În ultima perioadă, actorul avea probleme cu sănătatea, iar vârsta înaintată și-a spus cuvântul. Kirk Douglas era un supraviețuitor, pentru că viața l-a pus la multe încercări.

În anul 1991, Kirk Douglas a avut un accident de elicopter, iar două persoane a murit. În urma tragediei aviatice, actorul s-a ales cu o traumă severă la coloană. În 1996, actorul a suferit un atac cerebral, însă a reușit să se recupereze foarte bine.

Kirk Douglas a jucat în peste 90 de filme, iar cariera a durat peste șase decenii. Legendarul actor de la Hollywood a jucat alături de John Wayne, Arnold Schwarzenegger și Burt Lancaster.

Citește și: La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv străbunic din Cetatea Filmului

FOTO: Hepta

AFI’s 40th AnniversaryAFI’s 40th Anniversary
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton