Kira Hagi este susținută de familie în meseria de actriță: ”Sunt cei mai mari fani”. Fiica lui Gică Hagi joacă în serialul ”Lia”

 Calin Maria Bianca
.

Kira Hagi este susținută de familie în meseria de actriță. Aceasta a absolvit facultatea de actorie la New York, iar după terminarea cursurilor a și debutat pe scena teatrelor din București. Părinții ei sunt extrem de ferciți pentru realizările ei, mai ales că o să joace în primul ei serial. Da! Este vorba chiar despre așteptatul serial românesc „Lia-soția soțului meu', care va fi lansat pe 12 ianuarie la Antena 1. Iată declarațiile mult așteptate ale Kirei Hagi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kira Hagi și-a ales încă de mică viitorul! A vrut să demonstreze tuturor că nu este 'fetița lui tati' și că poate să ajungă sus prin propriile puteri. Zis și făcut! Acum, după ce a absolvit facultatea de actorie de la New York, fiica lui Gică Hagi demonstrează tuturor talentul actoricesc cu care a fost înzestrată. Mai concret, o să joace în primul ei serial, și anume 'Lia: soția soțului meu'.

BUCURESTI – KIRA HAGIBUCURESTI – KIRA HAGI

Kira Hagi a fost învățată încă de mică cum să se descurce de una singură. A crescut cu aceste lucruri în minte, iar azi familia ei este mai mândră ca niciodată de ea. De asemenea, și ea este entuziasmată de tot ceea ce a reușit să facă până acum. Mai mult decât atât, a ținut să precizeze în fața tuturor că nu a intrat nicărieri 'pe pile', ci pe meritul ei, astfel că s-a pregătit intens pentru castingul de la serialul 'Lia'.

Citește și: Ce fată frumoasă are Gică Hagi!Kira Hagi, în cea mai sexy apariție a ei de până acum. FOTO!

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America:”Nu pot sta departe de…”

Citește și:Simona Halep ar fi fost sabotată neintenționat în scandalul de dopaj:„O altă persoană a recunoscut că…'

Citește și:Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui:'Am fost primită cu brațele deschise'

Kira Hagi este susținută de familie în meseria de actriță

Fără a ezita, Kira a dezvăluit că întotdeauna și-a urmat pasiunea și idealurile în viață, astfel că așa a ajuns să fie o actriță. Nu a încercat să demonstreze nimănui că poate, ci doar ei. În tot acest timp, familia i-a fost în spate și a sprijinit-o din punct de vedere moral. Ba mai mult, acum, când știu că o să apară în cel mai așteptat serial românesc, părinții ei, în frunte cu Gică Hagi, se declară fanii ei numărul 1.

„Nu este o presiune neapărat, nu este o povară numele pe care îl port. E o mândrie pentru mine și mai mult mă inspiră și îmi crează o determinare pentru munca mea. Mie mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii. (…)

Sunt cei mai mari fani. Cu siguranță. Mă susțin. Ei nu cunosc domeniul, nefiind actori, așa că nu prea pot să-și dea cu părerea', a declarat fiica lui Gică Hagi pentru Ego.ro.

Kira Hagi, rol de avocată în serialul 'Lia: soția soțului meu'

Kira Hagi a învățat tainele actoricești chiar de la cei mai buni. A studiat la New York, iar acum este gata pentru cea mai mare prestație. Joacă în primul ei serial, fiind chiar unul românesc. Aceasta are rolul unei avocate, astfel că înainte de a interpreta rolul, și l-a pregătit destul de bine. Ba mai mult, a luat 'lecții' chiar de la o avocată din viața de zi cu zi pentru a face totul ca la carte

Ca și actor joci tot felul de roluri. Acum, rolul pe care îl interpretez, Mira Bădescu, nu pot să dau despre el foarte multe detalii, dar pot să spun doar că este avocat, este o persoană foarte determinată și meseria ei mă intrigă și mă fascinează în egală măsură. E foarte interesant ce joc și le mulțumesc celor din serialul Lia că mi-au dat această oportunitate.

Pentru fiecare rol în parte trebuie să te documentezi ca să fie real totul. Pe mine mă inspiră și oamenii. Am o prietenă foarte bună care este avocat și m-am ajutat și ea foarte mult. Ce am întrebat-o a fost cum a primit job-ul, ce înseamnă să fii avocat în România, ce implică și cât de mult trebuie să muncești ca să dai baroul. Toate aceste lucruri cu care te „confrunți', pe care trebuie să le parcurgi, ca și avocat.', a povestit actrița pentru EGO.ro.

09

Kira Hagi: 'Nu mă enervez pe scenă'

Kira Hagi a vorbit și despre primele ei apariții pe scenă, cât și despre rolurile pe care le-a avut până acum. Nu s-a sfiit să recunoască că este la început de drum și că învață de la cei mai mari din jurul ei. Ba din contră, a ținut să precizeze că-i place 'să fure' secretul meseriei de la actorii renumiți cu care are ocazia să urce pe scenă.

E și normal să faci lucrurile acestea. Din fericire eu am mai lucrat cu domnul Bebe Cotimanis la un film anterior, numit „Între chin și amin' și întotdeauna mă inspiră. Îl admir tare mult. Bine, admir pe toată lumea pentru că pot să învăț atât de mult de la un proiect atât mare și cu o vizibilitate atât mare. (…)

Cel mai mult, de la acest proiect, am învățat ritmul și intensitatea cu care lucrezi. (…) „Nu mă enervez pe scenă. Toate emoțiile pe care le simt pe scenă, sunt emoțiile personajului'., a concluzionat Kira Hagi pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton