Killa Fonic a dezvăluit care e cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru carieră: ”Nu mai am timp să petrec”

 Stamen Diana
.

Killa Fonic a vorbit într-un scurt interviu despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru muzică, dar și cine l-a inspirat să aleagă această carieră.

Artistul a fost inspirat chiar de tatăl său se apuce de muzică, pentru că acesta avea o voce cameleonică. Killa Fonic este foarte precaut atunci când vine vorba despre prieteni și încearcă să nu se încreadă în oricine.

'Tata avea o voce cameleonică. Cânta foarte multe genuri muzicale. Avea o bibliotecă cu muzică. Acela a fost Internetul pentru mine. (…) Să nu dezvolți încredere în alți artiști pe care să îi consideri ulterior prieteni. Poți avea parte de surprize. Muzica este un lucru minunat și este făcută cu dragoste, iar asta poate să te păcălească.', a declarat artistul.

Legat de sacrificiile pe care Killa Fonic le-a făcut pentru muzică, artistul a povestit că nu a mai avut suficient timp să meargă, în Italia, acolo unde familia lui locuiește. Artistul și-ar fi dorit să aibă mai mult timp pentru a-l petrece alături de cei dragi.

'Nu mai am timp să petrec. Nu mai am timp să mă duc mai des în Italia, la familia mea, și să stau cu ei. Trebuie să fac muzică nonstop. Alt sacrificiu nu există la mine.', a mai spus Killa Fonic.

Acum, din cauza pandemiei cu noul coronavirus, artistul nu mai poate merge în Italia, la familia sa. Artistul se concentrează pe muzică, însă gândul lui stă la ai lui.

Citește și: Cezar Guna a cântat pe stradă și a ridicat publicul în picioare la X Factor. Cum s-a schimbat viața lui de atunci: 'Aș avea curaj să mă urc pe orice scenă'

FOTO: Facebook

Killa-Fonic-1Killa-Fonic-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton