Kevin Spacey, dat în judecată pentru agresiune sexuală! Victimele sale: doi băieți de 14 ani

 Oana Pantazi
.

Kevin Spacey a fost dată în judecată recent de doi bărbați, care susțin că au fost agresați de actor în anii 1980, pe când aveau doar 14 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Scandalurile par să nu se mai termine pentru Kevin Spacey, care, recent, a fost dat în judecată de două dintre victimele sale. Este vorba despre actorul Anthony Rapp, care a făcut primele acuzaţii împotriva lui Spacey în octombrie 2017, și un alt bărbat, C.D., al cărui nume complet a rămas necunoscut, dar carea susținut că el și Spacey au avut, în anii ’80, mai multe întâlniri de natură sexuală.

Au suferit traume de natură psihică

În documentele din proces, cele două victime că au suferit traume psihologice în urma abuzurilor lui Spacey.

Ziua în care la Hollywood s-a declanşat „avalanşa Harvey Weinstein avea să-i fie fatidică actorului Kevin Spacey, devenit victimă colaterală a celui mai mare scandal sexual de peste Ocean din ultimele decenii. Motivate sau nu, nenumărate vedete au povestit agresiunile la care au fost supuse de-a lungul timpului de factori decidenţi din Cetatea Filmului, în principal pentru a obţine roluri.

Printre presupusele victime s-a aflat şi Anthony Rapp, un actor care l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală, iar factorul agravant a fost faptul că, la vremea aceea, avea doar 14 ani! Ulterior, mărturiile sale au fost întărite și de confesiunea lui Spacey, care și-a mărturisit orientarea homosexuală.

Citește și: Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă: „Sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el”/ EXCLUSIV

„Impresia mea e că era beat”

Încurajat de valul de mărturii privind abuzurile de la Hollywood, actorul Anthony Rapp (46 de ani) a făcut o confesiune tulburătoare, acuzându-l pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală, pe vremea când el avea doar 14 ani, iar actorul, 26. Rapp nu a dezvăluit până acum în mass-media experienţa lui cu Spacey, însă apropiaţii lui erau la curent cu trauma prin care acesta trecuse în adolescenţă. Rapp şi Spacey au jucat împreună într-un spectacol pe Broadway şi se pare că totul s-ar fi întâmplat după o petrecere dată de Spacey, bănuiala lui Anthony fiind că partenerul său de scenă era beat…

„Stătea în pragul uşii, legănându-se într-un mod ciudat. Impresia mea, când a intrat în cameră, e că era beat. M-a luat pe sus ca un mire care îşi trece mireasa peste prag, dar, iniţial, nu m-am agitat, pentru că nu mi-era clar ce se întâmpla. Iar apoi s-a întins peste mine”.

Kevin Spacey și-a recunoscut vina

Rapp a povestit că, în cele din urmă, s-a dezmeticit şi s-a zbătut pentru a scăpa de Spacey. Surpriza s-a produs în momentul în care Spacey nu a infirmat acuzaţiile şi, mai mult, a făcut o mărturisire neaşteptată pe Twitter:

„Am mult respect şi admiraţie faţă de Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât îngrozit să aflu povestea lui. Sincer vă spun, nu-mi amintesc întâmplarea, au trecut mai bine de 30 de ani de atunci. Dar dacă m-am comportat aşa cum spune, îi datorez scuze sincere pentru ceea ce consider că a fost un comportament nepotrivit de beţiv şi îmi pare rău pentru sentimentele care declară că l-au însoţit atâţia ani.

Chestia asta mă încurajează să spun şi alte lucruri despre viaţa mea. Ştiu că circulă multe poveşti despre mine şi că cele mai multe au fost alimentate de faptul că ţin atât de mult la intimitatea mea. Fiind cel mai în măsură să vorbesc despre asta, mărturisesc că am avut relaţii romantice atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, iar acum am ales să trăiesc ca un bărbat gay. Vreau să fac faţă acestui lucru cu deschidere şi onestitate, iar asta începe cu examinarea propriului meu comportament, a mărturisit Spacey.

Cea de a doua victimă avea 12 ani când l-a întâlnit pe actor

Cel de-al doilea bărbat care l-a dat în judecată pe Kevin Spacey, identificat cu inițialele C.D., a mărturisit că l-a întâlnit pe Spacey în 1981, când urma cursurile lui de actorie. Atunci, avea doar 12 ani.

Cei doi s-au întâlnit din nou când C.D. avea 14 ani, iar Spacey l-a invitat în apartamentul lui. Acolo, susţine bărbatul, au întreţinut relaţii sexuale. Acest lucru s-a repetat de mai multe ori apoi, însă, la ultima întâlnire cu actorul, tânărul a refuzat să întreţină raporturi sexuale şi a reuşit să plece din apartamentul acestuia.

De-a lungul timpului, pe numele lui Spacey s-a adunat un număr incredibil de acuzații – peste 30, între anii 1995 și 2013! -, totul culminând cu procesul care i-a fost intentat.

Citește și: Mircea Badea, mesaj dur pentru bătăușa din Târgu Jiu, care a agresat și umilit o fetiță de 13 ani: „Merită pedeapsa cu moartea!”

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton