Kevin Spacey este acuzat, din nou, de agresiuni sexuale. Actorul ar fi încercat să abuzeze de trei bărbați

 Borcilă Andreea
.

Kevin Spacey, acuzat, din nou, de agresiuni sexuale. Actorul, în vârstă de 62 de ani, ar fi încercat să abuzeze de trei bărbați din Marea Britanie. Faptele ar fi fost săvârșite în perioada 2005-2013, au anunțat procurorii britanici. În 2017, Kevin Spacey a fost înlăturat din producția serialului House of Cards (Netflix), unde era protagonist, după ce au apărut primele acuzații de agresiune sexuală. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Kevin Spacey este acuzat, din nou, de agresiuni sexuale. Kevin Spacey a câștigat, de-a lungul timpului, două premii Oscar pentru rolurile din The Usual Suspects şi American Beauty. Actorul, în vârstă de 62 de ani, este cunoscut mai ales pentru personajul său din serialul House of Cards (Netflix). După scandalul din 2017, Kevin Spacey a fost pus, recent, sub alte acuzații de agresiuni sexuale. 

Red Carpet Retro – 11/04/04 2004 AFI Film Festival Opening Night…Red Carpet Retro – 11/04/04 2004 AFI Film Festival Opening Night…

Actorul a fost pus sub acuzare joi, 26 mai, de către procurorii britanici pentru agresiuni sexuale împotriva unor bărbați, scrie Reuters. Mai exact, Kevin Spacey este acuzat că a agresat sexual trei bărbați, în Marea Britanie. Noile acuzații la adresa celebrului actor, patru la număr, fac referire la fapte ce ar fi fost săvârșite în perioada 2005-2013. 

Citește și: Scandal de proporţii!Kevin Spacey, 20 de noi acuzații de hărțuire și abuz

Citește și: 10 lucruri inedite despre Kevin Spacey

Citește și: Andrew Fletcher, de la Depeche Mode, a murit:”Suntem șocați”

Citește și: De ce nu reușește Liviu Vârciu să strângă bani:”Nu am recuperat nimic din ce am împrumutat”

Kevin Spacey, acuzat, din nou, de agresiuni sexuale

Kevin Spacey, actorul premiat cu Oscar și cunoscut în special pentru rolul din serialul House of Cards, a fost pus sub acuzare joi de către procurorii britanici pentru agresiuni sexuale împotriva unor bărbați, scrie Reuters. Conform Serviciului de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie, presupusele infracțiuni s-ar fi petrecut între martie 2005 și aprilie 2013. Patru incidente ar fi avut loc în Capitală și unul în Gloucestershire. Victimele ar fi fost un bărbat care are peste 40 de ani și doi bărbați în vârstă, de peste 30 de ani.

Două dintre agresiunile sexuale s-ar fi petrecut în Londra, în martie 2005, asupra unei singure persoane. A treia agresiune ar fi avut loc în august 2008 cu o altă persoană, care îl acuză pe actor că ar fi forțat-o să participe într-un act sexual fără consimțământ. A patra acuzație face referire la o agresiune sexuală săvârșită de Spacey în aprilie 2013, tot în Londra.

Scandalul în care a fost implicat Kevin Spacey în 2017 

În noiembrie 2017, Spacey a fost scos din producția serialului House of Cards (Netflix), unde era protagonist, după ce au apărut primele acuzații de agresiune sexuală. Cel puţin 20 de bărbaţi l-au acuzat de hărţuire, agresiune şi comportament neadecvat, iar faptele s-ar fi petrecut în perioada 1995 – 2013. 

În 2018, Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru atentat la pudoare, în Nantucket Island (Massachusetts), asupra unui minor. Actorul a pledat nevinovat, iar acuzaţiile au fost retrase ulterior, după ce presupusa victimă a renunţat la procesul civil. 

Actorul a negat acuzațiile și încearcă să scape de dosarul în care este cercetat pentru presupuse abuzuri sexuale comise în anii 80. Joi, el a depus mărturie în cadrul acestui proces și nu a dorit să facă declarații la ieșire din tribunal.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton