Kevin Bacon și Kyra Segdwick se apropie de nunta de perlă – au sărbătorit recent 29 de ani de căsnicie!

 Oana Pantazi
.

 

Printre atâtea divorțuri și despărțiri dramatice, Hollywood-ul se poate lăuda și cu povești de dragoste longevive. Printre actorii care se pot lăuda cu un record deloc de neglijat se numără Kevin Bacon (59) și Kyra Segdwick (52), care se apropie de nunta de perlă – au sărbătorit recent 29 de ani de căsnicie!

De-a lungul carierei sale, Kevin Bacon le-a dat fanilor săi nenumărate lecții în i-a  învățat că nu trebuie să le fie frică să danseze (Footlose), că nu se pot împotrivi destinului (Flatliners) și că pot ajunge, literalmente, la stele (Apollo13). Cea mai importantă lecție pe care le-a dat-o însă admiratorilor săi este chiar exemplul propriu – actorul a dovedit că dragostea adevărată există. În pofida nenumăratelor sale roluri de băiat rău, Kevin Bacon este însurat de o viață cu aceeași femeie și are un mariaj de invidiat.

Recent, actorul a sărbătorit 29 de ani de căsnicie alături de actrița Kyra Segdwick, lucru destul de rar întâlnit la Hollywood. Pentru a celebra acest moment, actorul a postat pe contul său de Instagram două fotografii emoționante cu el și cu soția lui, în tinerețe, ambele de la finele anilor 80, începutul anilor 90, lăsând un comentariu (La mulți ani iubirii mele de o viață!) și un hashtag (#29yearsandcounting) emoționante.

Kevin şi Kyra au împreună 2 copii deja adulți – Travis (28 ani) şi Sosie (25 ani) –, însă nu par deloc un cuplu rutinat și plictisit. Cei doi se surprind reciproc cu declarații de dragoste pe Instagram și își delectează fanii de multe ori cu fotografii din arhiva lor personală. Dacă stai să te gândești că cei doi actori sunt împreună din 1988, de pe vremea când filmau amândoi pentru „Lemon Sky', și că în același an s-au și căsătorit, e mai mult decât clar că Kevin și Kyra au toate șansele să sărbătorească împreună și nunta de diamant!

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton