Keira Knightley a dezvăluit că a purtat peruci în ultimii 5 ani

 Florentina Liutic
.

Actriţa Keira Knightley a povestit calvarul prin care a trecut în ultima perioadă, vedeta fiind nevoită să poarte peruci, după ce i-a căzut părul.

 

Ea şi-a pierdut podoaba capilară în urma numeroaselor proiecte în care a fost implicată şi din cauza carora a trebuit să se vopsească foarte des.

 

Keira a acordat un interviu pentru revista InStyle UK în care a povestit că a purtat peruci pentru a-şi lăsa părul să crească în voie.

 

„Mi-am vopsit părul în toate culorile posibile  pentru diferitele filme în care am jucat. A fost atât de afectat încât a început să cadă. În ultimii 5 ani am purtat peruci şi acesta a fost cel mai bun lucru pe care îl puteam face pentru părul meu'.

 

În plus, părul vedetei a fost afectat după ce a devenit mamă. „Am părul creţ în mod natural şi după ce am născut a devenit de zece ori mai des', a povestit ea.

 

Nu este pentru prima dată când actriţa face astfel de dezvăluiri, ea vorbind în trecut despre problemele cu acneea pe care le-a avut. După ce a încercat tot ce se putea, a realizat că problema era cauzată de schimbările hormonale şi de stilul său de viaţă.

 

Foto: Hepta

 

Keira KnightleyKeira Knightley

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton