Katherine Heigl – Prima fotografie cu fiul său, Joshua. Cât de adorabil este băieţelul actriţei din „Anatomia lui Grey”!

 Florentina Liutic
.

Actriţa Katherine Heigl, cunoscută pentru rolul său din serialul „Anatomia lui Grey', a devenit mama unui băieţel în luna decembrie, iar acum a aratat primele poze cu bebelusul sau.

 

Joshua Jr Kelley este primul copil biologic al actriţei în vârstă de 38 de ani, care mai are două fetiţe adoptate, Nancy (8 ani) şi Adelaïde (4 ani).

 

La doar o lună după ce a născut, Katherine Heigl a dezvăluit în paginile revistei People primele fotografii cu băieţelul său adorabil, unde a pozat si alături de soţul ei, Josh Kelley.

 

Katherine si soţul ei radiază de fericire în fotografiile în care îşi ţin bebeluşul în braţe, un adevărat miracol în vieţile lor. Actriţa mărturisea ca nu spera că va putea aduce pe lume propriul ei copil, iar vestea că este însărcinată a copleşit-o.

 

Joshua Jr este atât de simpatic, încât cele două surioare mai mari îl vor adora, cu siguranţă, iar Katherine şi soţul ei se pot mândri cu una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Citeste si:

 

Katherine Heigl – Insarcinata cu primul ei copil, este in culmea fericirii

Katherine Heigl si Josh Kelly au mai adoptat o fetita

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton