Katharine McPhee a născut un băiețel. David Foster, tată pentru a șasea oară, la 71 de ani!

 Oana Pantazi
.

Actrița Katharine McPhee a născut un băiețel, devenind mamă pentru prima oară la 36 de ani, în timp ce soțul ei, producătorul muzical David Foster, a devenit tată pentru a șasea oară, la 71 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Katharine McPhee (36) a născut și a devenit mamă pentru prima oară, actița aducând pe lume un băiețel. Actrița este căsătorită cu muzicianul David Foster (71) din vara anului 2019. Fericita veste a fost dată de către un reprezentant de-al cuplului, care a confirmat informația pentru People:

„Katharine McPhee și David Foster au devenit părinții unui băiețel sănătos. Mama, tatăl și fiul sunt foarte bine'.

David-Foster-Katharine-McPhee-4-683×1024David-Foster-Katharine-McPhee-4-683×1024

Katharine McPhee a născut un băiețel la 36 de ani

Katharine McPhee și David Foster s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, el fiindu-i mentor actriței în sezonul 5 al concursului American Idol.

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator la Chefi la Cuțite, în locul Ginei Pistol? Ce legătură există între el și cei trei chefi

Citește și: Cine sunt frații de 6 și 9 ani de la Imperiul Leilor care i-au uimit pe jurați. Vor investi 40.000 de euro în magazinul lor

Citește și: Nicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa pentru copil. Ce se va întâmpla cu Alberto

Citește și: Ce cadou a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan, de Dragobete: 'Să uit de supărare'

În luna decembrie a anului trecut, Katharine a confirmat că este însărcinată prin intermediul unei postări pe Instagram. Primele zvonuri cu privire la faptul că ea și Foster vor deveni părinți au apărut în luna octombrie a anului trecut când cei doi au fost surprinși de paparazzi în timpul unei plimbări, iar din imagini se putea observa lejer faptul că actrița se apropia de trimestrul al treilea de sarcină.

David Foster a mai fost căsătorit de alte patru ori: cu B.J. Cook, în perioada 1972- 1981, apoi cu Rebecca Dyer, timp de 4 ani, din 1982, cu Linda Thomspon din 1991 până în 2005 și cu Yolanda Hadid timp de 6 ani, din 2011. În iunie 2019 s-a însurat cu Katharine McPhee, iar acum, la 71 de ani, a devenit tată pentru a șasea oară, când Katharine McPhee a născut un băiețel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton