Kate Middleton a transmis un mesaj important pentru mamele din întreaga lume: „Nimeni nu este imun la anxietate și depresie în această perioadă”

 Martin Lorena
.

Kate Middleton a transmis un mesaj important pentru mamele din întreaga lume. Kate Middleton a atras un val de reacții pozitive după ce a luat sub patronajul ei o organizație care luptă pentru sănătatea mintală a femeilor. Ducesa de Cambridge a susținut un discurs public în cadrul căruia a vorbit despre anxietatea și depresia cu care tot mai multe mame se confruntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton a transmis un mesaj extrem de important, cu privire la sănătatea mintală a femeilor. Ducesa de Cambridge a declarat că nicio mamă nu este ferită de anxietate și depresie, mai ales în primele luni de viață ale copilului. Aceasta a făcut toate declarațiile în cadrul unui videoclip pentru o organizație care sprijină femeile, și care a intrat sub patronajul ei.

July,19,,2017,-,Berlin:,Kate,,Duchess,Of,Cambridge,-July,19,,2017,-,Berlin:,Kate,,Duchess,Of,Cambridge,-

Kate Middleton a făcut aceste declarații în cadrul unui video pentru a marca faptul că Alianța pentru Sănătatea Mintală Maternă a intrat sub patronajul ei . Iată ce a spus Ducesa de Cambridge!

Citește și: Îți mai amintești cum arătau fetițele cu florile de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William? Iată-le după 7 ani!

Citește și: Va deveni sau nu regină Kate Middleton când Prințul William va fi încoronat? Ce titlu va purta ducesa de Cambridge

Citește și: Alexandru Ciucu, proces împotriva Alinei Sorescu. Ce se întâmplă între ei, la un an de la zvonurile despre divorț

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…

Kate Middleton a transmis un mesaj important pentru mamele din întreaga lume

Kate Middleton a transmis un mesaj important pentru mamele din întreaga lume. Kate Middleton a subliniat faptul că nicio mamă nu este imună la anxietate și depresie. Aceasta a explicat faptul că aproximativ 20% dintre femeile din Marea Britanie suferă de boli psihice, apărute după nașterea copilului.

„Știm cu toții că sarcina, nașterea și primele luni și primii ani de viață ai unui copil pot fi extrem de solicitante. Părinții se simt adesea singuri și copleșiți de acești primi ani. Aproximativ 20% dintre femeile din Marea Britanie se pare că suferă de boli psihice perinatale. Din păcate, știm, de asemenea, că multe altele suferă în tăcere. Nimeni nu este imun la experiențaanxietățiiși depresiei în această perioadă', a spus ea.

Ce a purtat Ducesa de Cambridge

În videoclipul înregistrat pentru Alianța pentru Sănătatea Mintală Maternă, Kate Middleton a purtat o rochie midi de la Max Mara, în valoare de 630 de lire sterline. Aceasta avea mâneci lungi, detalii din dantelă pe brațe și piept și un desen floral albastru pe un fond crem. Întreg outfit-ul a fost completat de coafura sa clasică, cu bucle lejere și un machiaj natural.

Aceasta a declarat în videoclip faptul că mesajul a fost despre puterea și importanța conexiunii dintre mamă și copil. Mai mult decât atât, ea a subliniat modul în care organizațiile caritabile au colaborat pentru a aduce în atenția publică aceste probleme.

Sursă foto: Hepta, Profimedia, Shutterstock, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton