Kate Middleton, super sexy într-o pereche de jeanși skinny. Prințesa de Wales arată perfect la 41 de ani

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după încoronarea Regelui Charles, nora sa, Kate Middleton, a lăsat hainele ceremoniale și a făcut furori într-o pereche de jeanși skinny tip cargo. Alături de Prințul William și cei trei copii ai lor, Kate s-a distrat într-o misiune de voluntariat. La 41 de ani, Prințesa de Wales arată incredibil, indiferent de outfiturile pe care le poartă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După aglomeratul weekend al încoronării, membrii Familiei Regale s-au întors imediat la muncă, dar Kate Middleton și Prințul William au avut parte de o aventură inedită. Prinții de Wales și cei trei copii ai lor au participat la Big Help Out, o zi în care oamenii din Marea Britanie au fost încurajați să facă voluntariat. Iar garderoba Prințesei de Wales a fost una total diferită, evident, de eleganța afișată zilele trecute. Kate Middleton a arătat însă super sexy într-o pereche de jeanși skinny, afișând o siluetă de invidiat.

kate-middleton-bafta5-789×1024-1kate-middleton-bafta5-789×1024-1

Kate Middleton, super sexy într-o pereche de jeanși skinny

Dat fiind că femeile din familia regală au un buget destul de substanțial alocat pentru ținute, acestea își permit o garderobă de designer și bijuterii pe măsură, pe care le folosesc în cadrul evenimentelor oficiale. Iată însă că Prințesa de Wales nu se sfiește să poarte outfituri mass-market, mai mult decât accesibile, și să recicleze hainele. Recent, Kate Middleton a dovedit că poate să fie incredibil de sexy și într-o pereche de blugi skinny, nu numai în outifturile de brand pe care le poartă la evenimentele oficiale.

Citește și: Cum arată rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles. Ținuta de 439 de dolari s-a epuizat deja

Citește și: Adio, protocol regal! Kate Middleton a făcut furori cu pantofi cu sclipici și tocuri înalte

Citește și: Kate Middleton, super șic într-o altă ținută „reciclată’. Ducesa de Cambridge poartă rochiile de mai multe ori

Citește și: Kate Middleton a strălucit la premiile BAFTA într-o rochie de acum… 7 ani!

Citește și: După trei nașteri, Kate Middleton, neschimbată într-o rochie pe care a mai purtat-o acum 6 ani!

Pentru în evenimentul în aer liber la care a participat alături de Prințul William și cei trei copii ai lor, Kate Middleton a purtat două dintre articolele ei casual preferate – jeanși skinny și cizme Chelsea Blundstone. Dar blugii nu erau cei tipici pe care îi alege de obicei, simpli, de culoare neagră. Kate a optat pentru o pereche de jeanși cargo, la care a asortat o bluză delicată din denim chambray.

Cum stilul cargo este în tendințe acum, Kate a ales o pereche care i s-a potrivit perfect. Prințesa de Wales a optat pentru o pereche de G-Star Raw Skinny Cargo Pants ($140), la care a asortat Blundstone Original Vegan Chelsea Boots ($210).

Kate Middleton, secretul pozei perfecte

Cei care au urmărit-o pe Prințesa de Wales de-a lungul timpului nu pot găsi, cu siguranță, nici măcar o fotografie în care Kate să nu fi ieșit bine. Evident, asta se datorează în primul rând frumuseții, stilului și eleganței Prințesei, dar Kate are totuși un truc foarte simplu, pe care acum îl folosesc foarte multe influencerițe de pe Instagram.

„În primul rând, părul lui Kate este întotdeauna impecabil coafat, onduleurile lejere sau buclele care sunt întotdeauna aduse în față reprezentând stilul ei obișnuit', a spus fotograful Grace Robinson pentru Yahoo.  „Acest lucru încadrează fața perfect pentru orice fel de imagine, în timp ce culoarea părului ei complimentează perfect tonul pielii și machiajul', a mai completat acesta. În plus, Kate Middleton optează pentru un machiaj minimal, deoarece „prea mult machiaj sau un stil incorect de aplicare a fardului, nepotrivit cu fața ei, poate da foarte prost la cameră’. De asemenea, outfiturile pe care le poartă „o ajută extraordinar’.

Secretul care o face pe Kate Middleton să arate perfect este însă altul, unul mult mai la îndemână. În afara faptului că are un zâmbet molipsitor, Ducesa de Cambridge are o strategie, observată de nenumărate ori de fotografi, care funcționează perfect aproape de fiecare dată – Kate nu se uită niciodată direct la cameră! „În felul ăsta, fața pare mai subțire, iar linia maxilarului este accentuată. Sunt rarele fotografiile în care ea este prinsă din față, pentru că, astfel, în poze, fața nu apare la fel de definită’. Noi am adăuga că faptul că nu privește direct spre cameră îi conferă lui Kate Middleton și o oarecare aură de mister…

Foto: Profimedia Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton