Kate Middleton, apariție de milioane într-o rochie verde de 2.500 de lei. Ce semnificație are colierul purtat și ce legătură are cu Prințesa Diana

 Laciu Andreea
.

Kate Middleton demonstrează încă o dată că este un veritabil fashion icon. Soția Prințului William a atras toate privirile cu cea mai nouă apariție. Deosebit de elegantă, cu o coafură ce amintește de frumusețile de la Hollywood ale secolului trecut, Prințesa de Wales a impresionat cu o rochie verde. Această piesă vestimentară, rochia Sabina vândută de Solace London, costă în jur de aproximativ 2.500 de lei sau 525 de dolari mai exact.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă splendida rochie verde și pantofii strălucitori, Kate Middleton a impresionat și cu bijuteriile purtate. Colierul ei este unul cu o istorie veche în Familia Regală Britanică. A fost primit de Regina Maria a Angliei, în anul 1911.

Prince William and Catherine Princess of Wales visit to The Earthshot Prize Awards, MGM Music Hall at Fenway, Boston, Massachusetts, USA – 02 Dec 2022Prince William and Catherine Princess of Wales visit to The Earthshot Prize Awards, MGM Music Hall at Fenway, Boston, Massachusetts, USA – 02 Dec 2022

Kate Middleton, apariție de milioane într-o rochie verde

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a avut o prezență statuară, impresionând atât cu eleganța ei, cât și cu frumusețea. Prințesa de Wales a ales să accesorizeze rochia verde cu ajutorul unui colier cu pietre prețioase de aceeași culoare. Această bijuterie specială este o moștenire veche de familie. De la Regina Mary a ajuns ulterior la Regina Elisabeta, care i-a oferit apoi acest colier Prințesei Diana.

Kate și William au participat împreună la Gala Earthshot Prize 2022, care a avut loc în Boston, Massachusetts. Rochia Sabina, creată de brandul Sabina, a fost împrumutată de Kate Middleton de pe platforma Hurr, care este creată special în scopul reutilizării hainelor în acest mod.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton. Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de cinci ori pe zi

Citește și: Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Imagini fabuloase de la petrecere:”Regele sufletului meu”

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Citește și: Adela Popescu și-a învins cea mai mare frică la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!': „Au început să-mi tremure picioarele. Eram atât de stresată că…'

Omagiul adus Prințesei Diana

Soția Prințului Harry și-a lăsat părul desfăcut, în valuri, iar colierul prețios l-a asortat cu niște cercei fabuloși. Colierul ei este realizat cu diamante și smaralde și era purtat foarte des de Prințesa Diana, uneori inclusiv ca bentiță, în anul 1985, informează Page Six. De asemenea, în anul 1993, și mama Prințului William a asociat acest colier tot cu o rochie lungă, de o nuanță asemănătoare cu cea a ținutei alese acum de Kate Middleton.

Prințul de Wales a ales în schimb să poarte o ținută elegantă, clasică, și cu pantaloni negri. Și anul trecut, la aceeași gală, Kate a demonstrat că ține la mediul înconjurător. Dacă în 2022 a închiriat o rochie, în anul 2021 a ales să refolosească o ținută din garderoba proprie. Creația de atunci a designerului Alexander McQueen fusese purtată inițial de soția Prințului William în anul 2011, la premiile Bafta, la scurt timp după nunta lor.

Acest eveniment marchează finalului turneului din Statele Unite ale Americii pentru Kate și William. De altfel, pe parcursul acestor zile, Prințesa de Wales a impresionat cu fiecare apariție. De la o ținută vintage Chanel și până la un costum burgundy, toate imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii datorită stilului ei impecabil. În data de 15 decembrie, urmează să își facă iar apariția, pentru concertul de colinde de la Westminster Abbey. Rămâne de văzut cu ce ținută și accesorii va impresiona și la acel moment.

Sursă foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton