Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Premiile Bafta 2023. A purtat aceeași rochie ca în 2019 și cercei de 99 de lei

 Radulescu Ruxandra
.

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă Premiile Bafta 2023, primul eveniment de covor roșu, în calitate de Prințesă de Wales. Duminică, Kate Middleton și Prințul William au participat împreună la Premiile Academiei Britanice de Arte, Film și Televiziune la Southbank Centre din Londra, primul lor eveniment oficial pe covor roșu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales. Kate Middleton a arătat splendid, astfel că imaginea ei a încântat pe toată lumea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă Premiile Bafta 2023. Kate Middleton și soțul ei, William, și-au făcut prima apariției în calitate de prinț și prințesă de Wales, în cadrul unui eveniment de covor roșu. Cuplul regal au participat la decernarea premiilor Bafta 2023, iar Kate Middleton a fost în centrul atenției datorită ținutei sale superbe. A purtat aceeași rochie ca în 2019 și cercei de 99 de lei.

FWROFWRO

Kate Middleton, apariție spectaculoasă Premiile Bafta 2023

Prințesa Kate purta o rochie albă, lungă și elegantă, de la Jenny Packham, cu decolteu asimetric și un detaliu interesant pe un singur umăr, un nod din material, care alunecă într-un efect de cascadă pe spatele ei. Ținuta accentua talia de viespe a Prințesei de Wales. Kate a asortat rochia cu mănuși de opera din satin negru până la umeri, un clutch negru și o pereche de patofi aurii cu toc, care abia se vedeau de sub tiv în timp ce mergea. Aceeași rochie a purtat și în 2019, la același eveniment.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton.Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de cinci ori pe zi

Citește și:Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

În privința bijuteriilor, Prințesa Kate a purtat o pereche de cercei supradimensionați, făcuți din petale de cupru, în stil candelabru, ce au costat 99 de lei. Kate a purtat părul despletit și a optat pentru un machiaj natural, cu un ușor smokey eye.

Prințul William a purtat un costum negru cu o jachetă de catifea acoperită cu nasturi ornamentali din țesătură și cu revere largi peste o cămașă albă cu nasturi și un papion negru.

Kate Middlton a purtat o bijuterie foarte specială la ceremonia de Comemorare a eroilor națiunii britanice

La ultima ei apariție la BAFTA din 2020, Kate a onorat codul vestimentar sustenabil al serii, care a invitat oaspeții să „se îmbrace sustenabil'. Prințesa a îndeplinit această cerere purtând o rochie preferată de Alexander McQueen, în care a fost văzută și în timpul unei cine de stat în Malaezia în 2012.

Citește și:Mihai Găinușă va fi scenarist de film: „Celor care se duc cu gândul la mine și Șerban Huidu le transmit că…

Citește și:„De doi ani mănâncă banii copiilor mei’. Claudia Pătrășcanu nu se sperie că a dat-o Bianca Drăgușanu în judecată și că îi cere daune morale de 100.000 de euro

Kate Middleton a purtat o o bijuterue extrem de specială la ceremonia oficială de comemorare a eroilor națiunii britancie. Prințesa de Wales a purtat o broșa în formă de mac vândută de Bentley & Skinner, piesă în stil Art Deco, cu diamante. Bijuteria a fost realizată în jurul anilor 1920, iar insigna cu maci reprezintă un simbol pentru familia Regală, fiind purtat atunci când participă la o ceremonie care are legătură cu eroii de război.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton