Kate Middleton – O mămică foarte iubitoare. Uite cum a reacţionat când George s-a speriat!

 Florentina Liutic
.

La cei aproape 3 ani ai lui, Prinţul George, a avut permisiunea de a se urca într-un elicopter, băieţelul moştenind pasiunea pentru aparatele de zbor de la tatăl său, pilot de elicopter.

 

Însoţit de mama şi de tatal lui, George a fost prezent la The Royal International Air Tattoo, cel mai mare show al aviaţiei militare. Toţi 3 s-au urcat într-un elicopter al Royal Air Force, însă micul prinţ s-a speriat de zgomotele foarte puternice şi de agitaţia din jurul lui.

 

Kate a fost pe fază, dovedind că este o mamă foarte atentă şi iubitoare. L-a luat în braţe, i-a şters lacrimile şi l-a liniştit, iar o pereche de căşti pe care i le-a pus pe urechi au rezolvat situaţia.

 

Ducesa a arătat şi de data aceasta foarte bine, ea purtând o rochie albastră şi un sacou, iar pentru ca părul său să nu fie prea deranjat de curenţii de aer creaţi de elicopetere a avut o bentiţă pe cap. Printul George a avut o ţinută perfectă pentru acest eveniment, el purtând o camaşă albă şi pantaloni scurţi navy.

 

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton