Kate Middleton, la prima apariție oficială de când și-a anunțat sarcina. Burtica Ducesei de Cambridge începe să devină vizibilă

 Oana Pantazi
.

De pe data de 30 august, când, alături de William și de Harry, a comemorat 20 de ani de la trecerea în neființă a Prințesei Diana, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, nu a mai avut nicio apariție publică. Recent însă, ea a marcat prima apariție oficială de când și-a anunțat sarcina. Cei prezenți la eveniment au remarcat nu doar că starea de sănătate a lui Kate pare să se fi ameliorat, ci și că burtica acesteia începe să devină vizibilă.

Kate Middleton, la prima sa apariție publică după anunțarea sarcinii.

Kate Middleton, la prima sa apariție publică după anunțarea sarcinii.

 

Kate Middleton este pe cale să devină mamă pentru a treia oară și, din nefericire, la fel ca la sarcinile anterioare, Ducesa de Cambridge s-a confruntat cu efectele neplăcute ale Hyperemesis Gravidarum, grețurile matinale împiedicând-o să își respecte nu doar îndatoririle rangului, ci și pe cele de mamă… Din păcate, Kate nu a putut fi prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente din viața Prințului George, care a fost însoțit în prima lui zi de școală numai de tatăl său, Prințul William.

 

Sarcina Ducesei de Cambridge este deja vizibilă.

Sarcina Ducesei de Cambridge este deja vizibilă.

 

În pofida problemelor de sănătate cauzate de sarcină, Kate a ieșit ieri în lume, după aproape o lună și jumătate, pentru a fi alături de soțul ei, Prințul William, și de fratele acestuia, Prințul Harry, la celebrarea World Mental Health Day, ce a avut loc la Palatul Buckingham, la o recepție dată în onoarea celor ce activează în domeniul sănătății mintale. De altfel, cele trei personalități regale au inițiat împreună campania Heads Together, menită să micșoreze stigmatul ce înconjoară persoanele ce se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

 

Ducesa de Cambridge i-a eclipsat pe Prinții William și Harry...

Ducesa de Cambridge i-a eclipsat pe Prinții William și Harry…

 

Ducesa de Cambridge arăta excelent și s-a făcut remarcată încă din prima secundă, eclipsându-i pe Prinții William și Harry. Viitoarea mămică a purtat o rochie albastră Temperley London Eclipse, potrivită ocaziei, iar cei prezenți nu au putut să nu remarce că sarcina lui Kate este deja vizibilă. Evident, acum toată lumea așteaptă cu interes venirea pe lume a celei de a doua fetițe a cuplului, care, deocamdată, la fel ca și frățiorii ei, îi dă bătăi de cap mamei sale în fiecare dimineață…

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton