Kate Middleton, apariție de senzație într-o ținută sport! A purtat pantaloni de 8 dolari și teniși de 38 de dolari!

 Oana Pantazi
.

Fie că poartă rochii de prințesă, fie outfituri casual sau sport, Kate Middleton face senzație. Ducesa de Cambridge este foarte apreciată nu doar pentru alegerile în materie de fashion, ci și pentru faptul că nu poartă mereu branduri scumpe!

Kate Middleton reușește de fiecare dată să iasă în evidență, chiar dacă nu-și propune asta! Dacă recent Ducesa de Cambridge a atras atenția tuturor cu pantofii ei sclipitori Jimmy Choo, total neobișnuiți pentru stilul acceptat la Palatul Buckingham, iată că soția Prințului William a făcut senzație și într-o ținută sport pe care și-o permite oricine!

https://www.instagram.com/p/B9B-NPoIMtQ/

Kate Middleton, un exemplu de stil cu mai puțin de 50 de dolari!

Ieri, Kate Middleton a participat la evenimentul SportAid, alături de mai mulți tineri atleți, pe London Stadium. Manifestarea a fost dedicată celebrării rolului pe care îl au părinții și educatorii în succesul copiilor în sport. Ducesa de Cambridge are, de altfel, o îndelungă activitate în viața sportivă, Kate participând la mai multe competiții de-a lungul timpului și fiind un adevărat model pentru copii și tineri.

La acest eveniment, Kate, care s-a antrenat alături de tineri, a optat pentru o pereche de teniși din colecția Marks&Spencer, cu dungi în nuanțe de verde, argintiu și crem, extrem de accesibili ca preț (doar 38 de dolari), la care a purtat un tricou și pantaloni Zara, de culoare verde-închis care, la reduceri, puteau fi achiziționați cu doar 8 dolari!

Foto: Hepta, captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton