Kate Middleton a strălucit la premiile BAFTA într-o rochie de acum... 7 ani!

 Oana Pantazi
.

În acest weekend, la Premiile BAFTA, unde filmul „1917” al lui Sam Mendes a fost marele câștigător, la categoria Best dressed s-a aflat Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, care a strălucit într-o rochie pe care a mai purtat-o cu 7 ani în urmă.

Premiile BAFTA și-au anunțat câștigătorii în acest weekend, vedetele strălucind atât pe scena premianților, cât și pe covorul roșu. Printre cele mai apreciate ținute s-a numărat cea a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, care a arătat spectaculos într-o rochie de acum 7 ani!

Kate Middleton a fost senzația serii

Spre deosebire de anii trecuți, în 2020 organizatorii au mizat pe sustenabilitate, așa că staruri ca Brad Pitt, Charlize Theron, Scarlett Johansson și Renée Zellweger, dar și capete încoronate, precum Prințul William și Kate Middleton, au avut de trecut un test de fashion destul de greu. Iar asta deoarece codul vestimentar le-a impus să închirieze, să poarte un item pe care l-au mai îmbrăcat și cu altă ocazie sau să se îmbrace vintage.

La acest capitol, Ducesa de Cambridge s-a descurcat foarte bine, cu atât mai mult cu cât Kate Middleton are în dressing o mulțime de ținute pe care obișnuiește să le poarte de mai multe ori. La Premiile BAFTA, Ducesa de Cambridge a ales să îmbrace o superbă creație Alexandre McQueen, pe care a mai purtat-o în 2012, într-o vizită oficială în Malayezia. Ducesa a accesorizat la ținută un superb colier Van Cleef & Arpels și cercei asortați, un clutch Anya Hindmarch și pantofi Jimmy Choo.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton