Kate Middleton a împlinit 41 de ani. Imagini inedite din copilăria Prințesei de Wales

 Dumitrache Laura
.

Kate Middleton a împlinit pe 9 ianuarie, frumoasa vârstă de 41 de ani. Soția prințului William a fost comparată în nenumărate rânduri cu Printesa Diana, mama lui William și a lui Harry. Catherine a avut multe apariții memorabile, iar ținutele sale au devenit un exemplu pentru multe femei din întreaga lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton a devenit una dintre cele mai apreciate prezențe feminine ale Familiei Regale britanice. Anul acesta clopotul de la Westminster Abbey a fost tras în onoarea Prințesei de Wales. Kate și-a celebrat ziua de naștere în intimitatea Familiei Sale și nu au fost postat imagini pe conturile de social media ale membrilor casei regale.

kaye-in-copilariekaye-in-copilarie

Fosta Ducesă de Cambridge și actuala Prințesă de Wales, Kate Middleton, este o prezență apreciată în Familia Regală. În 2012 și 2013 revista Time a inclus-o pe Kate pe lista celor mai influenți 100 de oameni din lume. Soția lui William a fost asociată de multe ori cu Prințesa Diana, fosta soție a regelui Charles.

Citește și: Kate Middleton, omagiu emoționant adus Reginei Elisabeta a II-a:”Crăciunul este diferit anul acesta”

Citește și:Kate Middleton, apariție de milioane într-o rochie verde de 2.500 de lei. Ce semnificație are colierul purtat și ce legătură are cu Prințesa Diana

Citește și:Meghan Markle, acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William:„Înstrăinarea nu face decât să adâncească rana'

Citește și:„A dat cu mine de pământ”.Prințul Harry susține că a fost lovit de fratele său, William

Kate Middleton a împlinit 41 de ani

Sărbătoare mare în Familia Regală. Kate Middleton împlinește 41 de ani pe 9 ianuarie. Anul acest, Kate Middleton și-a aniversat ziua de naștere în intimitatea familiei, iar pe pagina oficială de Instagram a Familiei Regale nu a mai fost postată nicio imagine cu Prințesa de Wales. Catherine s-a bucurat de admirația publicului, iar ținutele sale au devenit un exemplu pentru majoritatea femeilor din întreaga lume.

Multe persoane care au întâlnit-o au declarată fosta Ducesă de Cambridge este o prezență caldă și mereu cu zâmbetul pe buze. Prințul William este primul în linie la tronul britanic, iar Kate va deveni într-o bună zi, Regina Marii Britanii.

Imagini inedite cu soția Prințului William, Kate Middleton

Kate Middleton a avut o copilărie frumoasă și autentică. Mulți s-au întrebat cum arăta aceasta în adolescență. Prințesa de Wales are trei copii cu prințul William, și încearcă să le ofere acestora o educație frumoasă. Câteva imagini de colecție o arată pe Kate Middleton în ipostaze de neuitat, în perioada în care era model pe podium, dar și din timpul facultății.

În adolescență, Kate a devenit expertă în sporturi precum tenisul, hocheiul și înotul. Kate Middleton provine dintr-o familie modestă și mai are doi frați mai mici, pe Philippa și James.

Cum s-au cunoscut Kate și William

Întâlnirea dintre William și Kate a fost întâmplătoare. Kate s-a îndrăgostit imediat de prințul William, iar colegii de facultate au poreclit-o „prinţesa în aşteptare”. În 2001, Kate și fiul cel mare al lui Charles au devenit colegi la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei.

În martie 2002, cei doi au început o relație amoorasă, iar în 2005 au fost surprinși împreună într-o stațiune de ski din Elveția. După 8 ani de relație, William a cerut-o în căsătorie pe Kate, în timpul unei vacanțe în Kenya. Nunta celor doi a avut loc la data de 29 aprilie 2011. Au împreună trei copii minunați, pe George de Wales, Charlotte de Wales și Louis de Wales.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton