Kate Hudson, criticată dur după ce le-a făcut leneșe pe femeile care fac cezariană!

 Oana Pantazi
.

Recent, actrița americană Kate Hudson a avut nefericita inspirație de a răspunde fără să se gândească înainte într-un interviu pentru Cosmopolitan, fiind criticată dur după ce le-a făcut leneșe pe femeile care fac cezariană.

 

Kate Hudson a reușit recent „să-și dea foc la valiză” făcând o afirmație total nepotrivită în cadrul unui interviu pentru Cosmopolitan. Întrebată care consideră că a fost cel mai plin de lenevie lucru pe care l-a făcut, actrița a vrut să facă un spirit de glumă și a răspuns: „Am făcut cezariană!”. Deși primul copil al actriței s-a născut prin cezariană, în 2004, „poliția internetului” s-a sesizat imediat și Kate a fost atacată din toate părțile, uneori aproape fără discernământ. Sute de femei i-au sărit actriței în cap, acuzând-o de inconștiență și nu numai, chiar dacă născuseră ori nu prin cezariană sau chiar deloc.

Citește și: Donald Trump a devenit bunic pentru a noua oară. Prima fotografie cu cel mai mic nepot al președintelui SUA

 

E adevărat, cezariana e o operație opțională, dar sunt cazuri în care această procedură poate deveni o necesitate din motive medicale. Descrisă ca o operație majoră, procedura implică o tăietură între 10 și 20 de centimetri și durează între 40 și 50 de minute. Pe de altă parte, sunt femei care aleg această procedură deoarece nu suportă durerea sau pentru că nu-și doresc să suporte efectele negative ale nașterii naturale, printre care și lărgirea vaginului, ori fiindcă țin morțiș să nască într-o anumită zi sau cu un anumit medic… Când Kate a dat acel răspuns total neinspirat, e clar că a vrut să spună că i-a fost mai comod să nu se chinuie ore în șir, dar asta nu a contat, chiar dacă cel de-al doilea fiu al său s-a născut pe cale naturală.

Citește și: Enrique Iglesias, izolat în Miami în timpul uraganului Irma. Imagini înfiorătoare filmate de artist chiar în mijlocul furtunii – VIDEO

Actrița a fost numită ignorantă, nesimțită, iar răspunsul ei a fost considerat ofensator. „Chiar dacă este aleasă fără vreun motiv medical, această operație abdominală majoră și simplul fapt de a da naștere nu reprezintă unul dintre cele mai lenevoase lucruri pe care o femeie le poate face”, a comentat cineva. „Pe bune? Chiar nu ai omis niciodată să te speli pe dinți, n-ai stat în pijama toată ziua, nu ți-ai comandat mâncare prin telefon, nu ți-ai hrănit copiii cu cereale, pentru că nu aveai chef să gătești, nu ai purtat niciodată un tricou două zile la rând? Literalmente, oricare dintre aceste lucruri cere mai puțin efort și presupune mai multă lenevie decât o operație importantă!”, a punctat altcineva.

Citește și: Morgan Freeman i-a făcut unei românce surpriza vieții sale! Actorul i-a narat povestea despre experiența Untold și i-a mulțumit (audio)

Iată cum, dintr-un spirit nevinovat de glumă, Kate Hudson a devenit inamicul public numărul 1 al mamelor din lumea întreagă. Ca să ne transformăm în avocați ai apărării, trebuie să menționăm totuși că știm vreo câteva personae cărora le-a fost lene' să nască natural, așa că trebuie să-i acordăm actriței circumstanțe atenuante. Voi ce părere aveți despre asta?

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton