Karmen și Bogdan Căplescu au amânat botezul fiicei lor de teama coronavirusului!

 Oana Pantazi
.

Dat fiind că, în România, numărul cazurilor de coronavirus crește alarmant pe zi ce trece, Karmen și Bogdan Căplescu, soțul ei, au luat decizia de a amâna botezul fiicei lor, Sofia Rossa Maria, ce urma să aibă loc în această lună.

În viața lui Karmen și a soțului ei, în această lună urma să aibă loc un eveniment important – cei doi urmau să-și creștineze fiica, pe micuța Sofia Rossa Maria. Din nefericire, coronavirusul, care până mai ieri părea o amenințare îndepărtată, între timp a fost declarat pandemie de Organizația Mondială a Sănătății și, încet-încet, începe să facă ravagii și în România, unde numărul cazurilor celor infectați se mărește cu fiecare zi.

Dat fiind că luna martie fusese aleasă de Karmen și de Bogdan pentru creștinarea fiicei lor, speriați din cauza coronavirusului, aceștia s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul, scrie spynews, petrecerea urmând să aibă loc într-o dată stabilită ulterior. De altfel, dat fiind că Guvernul a luat măsuri speciale de protecție, ar fi fost imposibil ca botezul fetiței – unde s-ar fi adunat sute de invitați -, să aibă loc.

Nici vorbă despre despărțire!

Pe la începutul anului, la doar câteva luni după ce Karmen devenise mamă, au început să apară deja zvonuri despre despărțire. Zvonuri alimentate și de faptul că artista scosese toate pozele cu soțul ei de pe contul de Instagram… Iată ce ne-a declarat atunci Karmen, în exclusivitate!

„Doamne, nici nu se pune problema să ne despărțim. Noi tocmai ne-am mutat la casă nouă și stăm singuri, acum. E o mare schimbare. Avem copilul așa de mic, cum să ne despărțim… Eu stau mereu cu ea, dar trebuie să caut și o bonă, chiar dacă am ajutorul mamei și al soacrei. Este un copil foarte energic și trebuie să stau mereu cu bebelina mea. Plus că vreau să mă reapuc și eu de cântat și atunci chiar voi avea nevoie de ajutor”.

Adrian-Minune-si-KarmenAdrian-Minune-si-Karmen
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton