Karmen mai are puțin și naște. Cum s-a fotografiat viitoarea mămică în ultimul trimestru de sarcină: ”Iubirea ta îmi curge prin vene”

 Stamen Diana
.

Karmen se află în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă la piept fetița. Viitoarea mămică este foarte fericită și se mândrește cu burtica ei de gravidă. În scurt timp, bebelușul vedetei va veni pe lume.

Însărcinată în ultimul trimestru, Karmen se mândrește cu burtica ei de gravidă. Tânăra artista așteaptă cu nerăbdare să își strângă fetița la piept și numără zilele până la marele eveniment. Recent, viitoarea mămică a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie care lasă să se vadă burtica. 'Iubirea ta îmi curge prin vene. Te iubesc cu toată ființa mea!', a scris Karmen.

Karmen și iubitul ei, Bogdan Căplescu, sunt foarte fericiți și nici nu le vine să creadă că în curând vor fi părinți. Cântăreața va fi o mămică tânără și sigur va fi extrem de apropiată de copilul ei.

Cum o va chema pe fetița lui Karmen

Deși la prima ecografie erau șansele mai mari ca bebelușul să fie băiețel, doctorii au anunțat-o că va avea o fetiță. Karmen este foarte fericită că va fi mămică de fetiță. Relația ei cu Bogdan Căplescu este una foarte bună.

Iubitul lui Karmen a dezvăluit numele fetiței lor. Se pare că micuța se va numi Sofia.  „La mulți ani, micuța mea Sofia', a scris Bogdan Căplescu pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Instagram

KarmenKarmen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton